Balkonvloer bekleding

Balkonvloer bekleding van Balkontotaal.nl

Bent u op zoek naar de perfecte balkonvloer bekleding? Wij helpen u graag verder! Wij bieden verschillende oplossingen om uw balkonvloer te bekleden. Onze balkonvloer bekleding is van het beste materiaal en brengt vele voordelen met zich mee. Zo is het onderhoudsarm, doorstaat het de meest extreme weersomstandigheden en kan het niet rotten. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen. Benieuwd? Lees verder of vraag alvast een vrijblijvende offerte aan! 

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

Maatwerk

Wij leveren alleen maatwerk voor de beste kwaliteit

Ruim 10 jaar ervaring

Specialisten in het plaatsen van balkon vlonders en balkonbeglazing.

Lange levensduur, weersbestendig en anti-slip technologie

Ga voor het beste materiaal 

Wij hebben al jarenlange ervaring op het gebied van balkonvloeren, dus u bent bij ons zeker in goede handen! Door verschillende tests die zijn uitgevoerd weten wij precies wat het beste balkonvloermateriaal is en hoe we bij u de juiste balkonvloer kunnen leggen. 

Uit testen is gebleken dat geprofileerde composieten balkonvloerplanken beter uit de test zijn gekomen dan massieve vlonderplanken. Daarom werken wij uitsluitend met de composieten planken. Deze planken brengen vele voordelen met zich mee: 

  • De planken buigen minder, dus hebben een langere levensduur. 
  • De planken zijn erg weersbestendig, ze zetten niet zomaar uit. Hierdoor kunnen ze ook niet rotten. 
  • Door de anti-slip technologie kunt u tijdens vorst niet zomaar uitglijden. 
  • Door geïntegreerde watergoten bespaart u ruimte en liggen er nooit plassen op uw balkonvloer. 
  • De planken zijn erg makkelijk in onderhoud, u hoeft er de minimale moeite in te steken. 

Wij hebben ook oog voor duurzaamheid en het milieu. Daarom beschikken de vlonderplanken over een FSC keurmerk. Dat wil zeggen dat de planken voldoen aan de richtlijnen met betrekking tot duurzame bosbouw. 

Dakterras vlonders

Snel een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen?

Vul ons contactformulier in, u ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende aanbieding.

Balkonvloer bekleding

De beste kwaliteit balkonvloer bekleding

Voor ieder wat wils 

Smaken verschillen en daarom hebben we een ruim kleurenpallet. Wij bieden twee verschillende soorten vlonderplanken aan. Ten eerste hebben we de Premium Exclusive en daarnaast ook de Exclusive. De uiterlijke verschillen zijn vooral dat de Premium Exclusive een houtlook hebben en de Exclusive een vaste kleur kunststof heeft. 

Als u vervolgens de prijsverschillen wilt weten, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. In de offerte staan de prijsverschillen en nog duidelijker de verschillen in soorten vermeld. Als vervolgstap kunt u vrijblijvend proefmonsters thuisbezorgd krijgen, zodat u een goede keuze kunt maken en de kleuren bij uw interieur kunt uitproberen. 

Tot slot kunt u een keuze in kleur doorgeven en kijken we samen naar een geschikte montagedatum wanneer het u uitkomt! 

Recent afgeronde projecten

Snel een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen?

Vul ons contactformulier in, u ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende aanbieding.

Onze extra's

Wij hebben verschillende extra’s te bieden 

Vindt u bladeren tussen vlondernaden ook zo vervelend? Voor alle ongemakken op uw balkonvloer bekleding hebben wij oplossingen. Zo kunt u bladeren tussen de vlondernaden voorkomen door de vlondernaad rubber. Dit draagt een steentje bij aan de gebruiksvriendelijkheid van uw vlonder, en hoeft u minder onderhoud te doen. Balkonvloer bekleding wordt hierdoor steeds populairder. Daarnaast is dit soort vloerbekleding erg goedkoop vergeleken met ander materiaal.

Heeft u last van een grote afstap naar het balkon? Daar hebben wij ook de passende oplossing voor! Wij hebben balkondragers in ons assortiment die u tegen dit probleem kan verhelpen. Als u doorgeeft dat u ook het afstap verschil wil verkleinen, kunnen onze specialisten de dragers makkelijk installeren. Erg handig, zo hoeft u niet meer op te letten bij het afstappen en kun u gemakkelijk op uw balkon komen. Zo is onze balkonvloer bekleding hout ook nog eens veilig! Meer weten? Neem contact met ons op! 

balkonvloer bekleding

Met Balkontotaal kiest u voor kwaliteit!

Wij leveren hét totaalpakket voor balkons en dakterrassen!