Houten vloer balkon

Houten vloer balkon

Wilt een houten vloer op uw balkon? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij hebben al jarenlang ervaring met het leggen van houten balkonvloeren. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten balkonplanken, Exclusive of Premium Exclusive planken. Zo krijgt uw balkon altijd de gewenste exclusieve uitstraling! 

Wij werken volgens een vaste werkwijze. U kunt makkelijk via onze website een offerte aanvragen voor een houten vloer balkon. Hierbij geven we u een prijsindicatie en kunt u de verschillende mogelijkheden in materiaal bekijken. Bent u geïnteresseerd? Dan sturen wij een pakketje voorbeeldmonsters op van het materiaal. Tot slot kunnen de voorkeuren worden doorgegeven en gaan wij aan de slag! Samen in overleg met u kunnen we een datum inplannen wanneer wij uw houten vloer op het balkon monteren. Benieuwd naar onze houtsoorten? Bekijk ze hieronder alvast!

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

Maatwerk

Wij leveren alleen maatwerk voor de beste kwaliteit

Ruim 10 jaar ervaring

Specialisten in het plaatsen van balkon vlonders en balkonbeglazing.

Houten vloer balkon

Wat is het verschil tussen Exclusive en Premium Exclusive? De grootste verschillen worden in de offerte toegelicht. Zo kunt u een goede keuze maken welke soort en kleur het best bij uw balkon past. 

Wij werken uitsluitend met geprofileerde planken. De houten vloer van uw balkon wordt er erg stevig van. Vergeleken met massieve materialen komen geprofileerde planken sterker uit de test. Het grootste voordeel van het materiaal dat we gebruiken is dat het weerbestendig is. Daarnaast hoeft u zich ook geen zorgen te maken dat u uitglijdt in de winter of bij vorst, de planken hebben namelijk een speciale anti-slip technologie. Tot slot is het erg makkelijk te onderhouden materiaal, u hoeft er dus niet teveel moeite voor te doen. Heeft u nog verdere vragen over de houten vloerbedekking op uw balkon? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder! 

houten vloer balkon

Snel een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen?

Vul ons contactformulier in, u ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende aanbieding.

houten vloer balkon

Onze werken

Benieuwd naar de eindresultaten? Onze specialisten monteren uw houten vloer op het balkon en vertrekken pas als u tevreden bent. Van groot tot klein balkon, wij gaan alle uitdagingen aan! Bekijk hieronder ons portfolio, daar kunt u een goede indruk krijgen van onze werken. Wij kunnen uw houten vloer op het balkon precies leggen zoals u wilt. Wij werken met verschillende legpatronen, deze zijn ook terug te zien in ons portfolio. Uw dakterras is helemaal af met één van onze balkonvloer bekleding. Kijk snel verder! 

Recent afgeronde projecten

Snel een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen?

Vul ons contactformulier in, u ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende aanbieding.

Heeft u hulp nodig?

De plaatsing van een houten vloer op uw balkon is niet niks. U moet goed nadenken over de plaatsing de kleur van het hout en de keuze maken tussen Exclusive en Premium Exclusive. Wij helpen u graag daarmee verder! 

Ten eerste is het een aanrader om eerst even in ons portfolio te kijken. Hier kunt u alle mogelijkheden, kleuren en legpatronen zien. Als volgende stap kunt u makkelijk online een offerte aanvragen. Door de offerte kunt u makkelijk inzicht krijgen in de kosten en mogelijkheden die wij te bieden hebben. Daarna kunt u vrijblijvend onze proefmonsters ontvangen. Als u een keus heeft kunnen maken kunnen we samen een datum prikken waarop wij uw houten balkonvloer installeren. Heeft u nog vragen over onze werkwijze, of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! 

houten vloer balkon

Met Balkontotaal kiest u voor kwaliteit!

Wij leveren hét totaalpakket voor balkons en dakterrassen!