Werkwijze

Werkwijze

Plaatsing van balkon vlonders

Het plaatsen van composiet balkon vlonders is een verrijking voor uw huis. Neem contact met ons op voor het aanvragen van offerte. Wij verstrekken u vervolgens passend advies. Tevens sturen wij u kleurmonsters, zodat u een passende kleur kunt kiezen. Gaat u akkoord? Balkontotaal.nl plant de montage in en komt op locatie om de balkon vlonders te plaatsen.

Plaatsing van balkonbeglazing

Alvorens wij u een passende offerte kunnen verstrekken voor het plaatsen van balkonbeglazing, komen wij graag bij u thuis om de situatie in te meten. Balkonbeglazing is maatwerk en dient daarom van te voren vakkundig opgemeten te worden. Na het inmeten ontvangt u een overzichtelijke offerte, zodat u direct inzicht heeft in de prijzen. Na plaatsing van balkonbeglazing kunt u het hele jaar door genieten van uw balkon!

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie over het plaatsen van balkon vlonders of balkonbeglazing? Neem dan gerust contact met ons op!

Geïnteresseerd?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vul ons contactformulier in, u ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende aanbieding. Voor meer informatie en/of vragen kunt u ons ook bereiken op 0416-532308 of via info@balkontotaal.nl