Balkonvloer hout

Balkonvloer hout

Past een balkonvloer hout perfect bij uw balkon? Dan bent u bij Balkontotaal.nl aan het juiste adres! Wij begeleiden u van inspiratie tot en met de montage van uw houten balkonvloer. Met onze ruime ervaring zijn de specialisten van Balkontotaal.nl in staat om uw balkon naadloos aan te sluiten op uw woonruimte.

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

Maatwerk

Wij leveren alleen maatwerk voor de beste kwaliteit

Ruim 10 jaar ervaring

Specialisten in het plaatsen van balkon vlonders en balkonbeglazing.

Balkonvloer hout voordelen

Vanaf het startschot in de zoektocht naar een nieuwe balkonvloer hout loopt u vast tegen enkele vragen aan.

De specialisten van Balkontotaal.nl zijn in staat om de voordelen van een houtlook balkonvloer voor u te benoemen. Dit bespaart u tijd in de speurtocht naar dé perfecte balkonvloer! Allereerst besparen de balkonvloeren van Balkontotaal.nl ruimte op uw balkon door een geïntegreerd afwateringssysteem. Hierdoor maakt u geoptimaliseerd gebruik van elke vierkante (centi)meter op uw balkon.

  • Balkonvloer hout is makkelijk in onderhoud
  • Balkonvloer hout wordt niet glad
  • Reken af met hoogteverschil tussen balkon en woning
  • Balkonvloer hout rot niet
  • Balkonvloer hout voorzien van FSC keurmerk
  • Balkonvloer hout bezit ISO 9000 certificaat

Indien u vragen heeft over de balkonvloer hout kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialisten. Zij staan u graag te woord om de voordelen van een houten balkonvloer nader toe te lichten.

Balkonvloer hout

Snel een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen?

Vul ons contactformulier in, u ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende aanbieding.

balkon zaandam

Balkonvloer hout kwaliteit

Bij Balkontotaal.nl staat kwaliteit hoog in het vaandel. Hierdoor bent u verzekerd van een balkonvloer van de hoogste kwaliteit. U rest hierna niks meer dan comfortabel genieten van uw nieuwe balkonvloer van hout.

Hoe wij deze kwaliteit kunnen bieden? Onze specialisten houden de meest recente trends op het gebied van techniek en materiaal in de gaten. Dit in combinatie met de jarenlange ervaring is een succesformule voor kwalitatieve houten balkonvloeren!

Naast kwaliteit draagt Balkontotaal.nl ook haar steentje bij op het gebied van duurzame bosbouw. Hierdoor bezitten de houten balkonvloeren van Balkontotaal.nl met trots het FSC keurmerk. Daarnaast houden wij ons strikt aan de richtlijnen volgens de ISO 9000 normering. Als resultaat zijn de producten van Balkontotaal.nl allen voorzien van het ISO 9000-certificaat.

Recent afgeronde projecten

Snel een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen?

Vul ons contactformulier in, u ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende aanbieding.

Vlonderplank hout werkwijze

Om de plaatsing van houten vlonderplanken zo goed mogelijk te verzorgen hanteren wij een eenvoudige en duidelijke werkwijze.

Dit begint bij het bieden van een benodigde dosis inspiratie. Uiteindelijk zijn we tevreden wanneer de vlonderplanken van hout bij u thuis goed zijn gemonteerd. Hieronder is onze werkwijze vereenvoudigd in stappen weergegeven:

  1. Offerte vlonderplank hout aanvragen
  2. Ontvangst voorbeeldmonsters naar keuze bij interesse
  3. Doorgeven kleurkeuze en planning montagedatum

Neem gerust contact met ons op indien u aanvullende vragen heeft over onze werkwijze van houten vlonderplanken.

Beglazing Hoofddorp

Met Balkontotaal kiest u voor kwaliteit!

Wij leveren hét totaalpakket voor balkons en dakterrassen!

Balkonvloer hout accessoires

Heeft u de keuze voor een houten vlonderplank gemaakt? Met de juiste accessoires maakt u uw balkon helemaal compleet. Naast de functionele voordelen van de juiste toebehoren oogt uw balkon hierdoor ook strakker en zorgt het voor een optimaal comfort. Enkele functionele voordelen zijn onder andere het voorkomen van bladeren, zand en vuil tussen de houten vlonderplanken. Dit wordt namelijk voorkomen door ons vlondernaad rubber.

Verschillen uw balkon en woning momenteel in hoogte? Geen probleem! Met onze verstelbare balkdrager stellen onze specialisten uw balkon eenvoudig in op de juiste hoogte. Hierdoor kunt u comfortabel genieten van uw splinternieuwe houten vloerplanken. De balkdrager is verstelbaar van 70 tot en met 120 millimeter.