Balkonvloer composiet

Balkonvloer composiet

Bent u op zoek naar een balkonvloer composiet? Bij Balkontotaal.nl doen wij er alles aan om uw balkon te voorzien van een balkonvloer composiet naar eigen wens. Onze specialisten hebben meer dan 10 jaar ervaring in het plaatsen van balkonvloeren. Hierdoor zijn zij op de hoogte van alle trends- en ontwikkelingen op het gebied van een composieten balkonvloer. In continu overleg zorgen wij ervoor dat uw balkonvloer composiet comfortabel is en u zich helemaal thuis laat voelen!

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

Maatwerk

Wij leveren alleen maatwerk voor de beste kwaliteit

Ruim 10 jaar ervaring

Specialisten in het plaatsen van balkon vlonders en balkonbeglazing.

Balkonvloer composiet voordelen

Waarom zou u kiezen voor een balkonvloer composiet? De composieten balkonvloerplanken van Balkontotaal.nl hebben meerdere voordelen. Zo is een balkonvloer composiet onderhoudsvriendelijk, waardoor het makkelijk te onderhouden is. Verder beschikken alle composieten balkonvloeren over anti-slip technologie. Hierdoor is de composieten balkonvloer ook met koud en vochtig weer niet glad en dus extra veilig.

Bij een hevige regenbui loop het water onder uw vlonder weg, daardoor worden plassen water op de balkonvloer voorkomen. Een ander bijkomend voordeel is dat de composieten balkonvloer niet rot door vochtige of andere omstandigheden. Door het afwateringssysteem wordt ook ruimte op het balkon gewonnen. Zo worden de watergoten weggewerkt en oogt het balkon groter door het strakke uiterlijk.

Heeft u nog vragen over de voordelen van een balkonvloer composiet? Neem gerust contact met ons op.

Dakterras vlonders

Snel een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen?

Vul ons contactformulier in, u ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende aanbieding.

vloerbedekking balkon

Soorten balkonvloer composiet

Bent u op zoek naar inspiratie voor een nieuw uiterlijk van uw balkon? Met onze verschillende soorten balkonvloer composiet voorziet u uw balkon van een nieuwe vloerbekleding. Wij bieden verschillende soorten houtlook balkonvlonders aan in verschillende kleuren. Zo kiest u bij ons uit zowel houtlook bruin, antraciet, beige, donker en teak. Welke kleur dit is hangt volledig af van uw eigen smaak en wensen!

Ongeacht of u een groot of klein balkon heeft kunt u altijd bij ons terecht voor verschillende soorten composieten balkonvloeren. Zo stellen wij geen eisen aan de maten van uw balkon. Ook behoort zowel Nederland, België als Duitsland tot ons leveringsgebied. Onze werkwijze is in alle gevallen eenvoudig en duidelijk:

  1. Vraag vrijblijvend een offerte aan
  2. Kies en ontvang voorbeeldmonsters naar keuze
  3. Denk en ontvang uw kleur naar keuze en plan een dag voor montage

Recent afgeronde projecten

Snel een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen?

Vul ons contactformulier in, u ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende aanbieding.

Kwalitatieve balkonvloer composiet

Bij Balkontotaal.nl is kwaliteit een van de belangrijkste peilers. Om hierop in te spelen zijn wij continu op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in het technische vakgebied. Uit onze ervaring is gebleken dat geprofileerde composieten balkonvloerplanken sterker zijn dan massieve planken. Zo is gebleken dat deze minder buigen, hierdoor werkt de balkonvloer composiet minder en zet het minimaal uit.

Om te bewijzen dat Balkontotaal.nl kwaliteit voorop heeft staan voldoen wij aan verschillende keurmerken en certificeringen. Het bezit van het FSC keurmerk bewijst dat onze balkonvloer composiet allen voldoen aan de richtlijnen voor duurzaamheid op het gebied van bosbouw. Middels het ISO 9000-certificaat bewijst Balkontotaal.nl dat het volgens de richtlijnen van de ISO 9000-normen werkt.

Beglazing Hoofddorp

Met Balkontotaal kiest u voor kwaliteit!

Wij leveren hét totaalpakket voor balkons en dakterrassen!

Accessoires balkonvloer composiet

Heeft u uw balkonvloer composiet naar eigen wens gevonden? Dan kunnen de accessoires ervoor zorgen dat uw balkon helemaal aansluit op uw thuissfeer. Hiervoor bieden wij onder andere vlondernaad rubber en balkdragers aan. Hiermee zorgt u ervoor dat uw nieuwe balkonvloer composiet van alle gemakken is voorzien en een strakke uitstraling krijgt.

Sluit uw woning niet naadloos aan op uw balkon? Dit kan eenvoudig verholpen worden door onze verstelbare balkdragers te installeren. Onze specialisten zorgen er met hun ervaring en enthousiasme voor dat uw balkon op de juiste hoogte wordt ingesteld.