Balkonvloeren

Balkonvloeren

Op zoek naar de perfecte balkonvloer voor uw balkon? Bij Balkontotaal.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan balkonvloeren, van stijlvolle houtlook tot duurzamen composiet opties. Uw balkon wordt compleet naar eigen wens samengesteld waardoor het niet alleen een lust voor het oog is maar ook nog garant staat voor duurzaamheid. Hierna gaan onze specialisten met hun ervaring en enthousiasme aan de slag! Het eindresultaat is dat uw balkon een comfortabele en uitnodigende ruimte is.

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

Maatwerk

Wij leveren alleen maatwerk voor de beste kwaliteit

Ruim 10 jaar ervaring

Specialisten in het plaatsen van balkon vlonders en balkonbeglazing.

Voordelen balkonvloeren

Met de balkonvloeren van Balkontotaal.nl maakt u extra goed gebruik van de zitruimte op uw balkon.

Het wegwerken van de watergoten bij uw balkon zorgt ervoor dat de vierkante meters optimaal benut worden. Daarnaast oogt het balkon direct groter door het naar eigen wens uitgekozen uiterlijk van de balkonvloer.

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Anti-sliptechnologie
  • Geen hoogteverschil tussen uw huis en balkon
  • Goede afwatering in balkonvloer
  • Balkonvloer rot niet
  • Balkonvloer bezit FSC keurmerk
  • ISO 9000 certificaat

Heeft u nog vragen over het uitzoeken van de juiste balkonvloer? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder door uw vragen te beantwoorden.

Balkonvloeren

Snel een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen?

Vul ons contactformulier in, u ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende aanbieding.

vloerbedekking balkon

Onze balkonvloeren

Balkontotaal.nl heeft al meer dan tien jaar ervaring in het plaatsen van balkonvloeren. Hiermee zijn wij dé aangewezen specialist voor het verzorgen van een comfortabel balkon bij u aan huis.

Vanuit onze jarenlange ervaring hebben wij lovende recensies van onze klanten ontvangen. Daarnaast hebben wij een portfolio van onze balkonvloeren samengesteld om hier een beter beeld over te krijgen. Hierin zijn rechthoekige-, ronde- en schuine balkonvloeren terug te vinden.

Heeft u de balkonvloer naar wens gevonden? Via onze eenvoudige werkwijze wordt u zo goed mogelijk geholpen:

  1. Vraag een offerte aan
  2. Ontvang de gevraagde voorbeeldmonsters thuis op uw deurmat
  3. Geef de gewenste kleur door en plan een datum in voor montage

Neem gerust contact op indien u verdere vragen heeft over onze werkwijze.

Recent afgeronde projecten

Snel een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen?

Vul ons contactformulier in, u ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende aanbieding.

Kwalitatieve balkonvloeren

Vanuit onze ervaring kunnen wij kwalitatief hoogwaardige balkonvloeren leveren. Daarnaast zijn wij altijd up-to-date van de meest recente ontwikkelingen op technisch vlak. Zo is vanuit onze ervaring gebleken dat geprofileerde planken in een balkonvloer sterker zijn. Dit komt onder anderen doordat deze minder buigzaam zijn. Hierdoor worden uitzettingen en werkingen tot het minimale beperkt.

Daarnaast zijn onze balkonvloeren allen voorzien van het FSC keurmerk. Dit keurmerk van de internationale non-profit organisatie Forest Stewardship Council zet zich in voor duurzame bosbouw. Hierdoor voldoen al onze balkonvloeren aan strenge kwaliteitseisen. Daarnaast zijn de balkonvloeren ook voorzien van het ISO 9000-certificaat. Hiermee bewijst Balkontotaal.nl dat het volgens de ISO 9000-normen werkt.

Beglazing Hoofddorp

Met Balkontotaal kiest u voor kwaliteit!

Wij leveren hét totaalpakket voor balkons en dakterrassen!

Accessoires balkonvloeren

Nadat u een balkonvloer naar keuze heeft uitgekozen kan uw balkon compleet gemaakt worden door de juiste accessoires toe te voegen. Last van bladeren en vuil tussen de balkonvloer? Onze specialisten voorkomen dit eenvoudig door vlondernaad rubber te monteren. Dit kan ook eenvoudig achteraf voor een extra mooie uitstraling van de balkonvloer.

Ook kan het verschil in ruimte tussen uw woning en balkon weggenomen worden door een balkdrager toe te voegen. Hiermee monteren onze specialisten uw balkon eenvoudig op de juiste hoogte. Deze verstelbare balkendragers zijn in meerdere hoogtes verstelbaar, van 70 tot 120 millimeter.