Vloerbedekking balkon

Vloerbedekking balkon

Op zoek naar een vloerbedekking balkon? Dan zit u bij ons goed. Samen met onze specialisten kunt u iets moois maken van uw balkonvloer. Wij hebben verschillende soorten vloerbedekkingen voor uw balkon. Zo kunt u kiezen voor planken met een Premium Exclusive houtlook of onze Exclusive vlonderplanken. Wij zorgen ervoor dat jouw balkonvloer er exclusief en uniek uitziet. Benieuwd naar onze werken? Bekijk dan snel ons portfolio of vraag meteen een offerte aan! 

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

Maatwerk

Wij leveren alleen maatwerk voor de beste kwaliteit

Ruim 10 jaar ervaring

Specialisten in het plaatsen van balkon vlonders en balkonbeglazing.

Vloerbedekking balkon

Waarom moet u voor onze vloerbedekking balkon gaan? Balkontotaal.nl heeft al langer dan 10 jaar ervaring op het gebied van balkonvloeren. Wij leveren kwaliteit en gaan voor het beste materiaal. Meer voordelen weten? Bekijk ze hieronder! 

 • Vloerbedekking balkon is makkelijk te onderhouden. 
 • De materialen zijn weerbestendig en rotten niet. 
 • FSC keurmerk en kwaliteitskeur ISO 9000 gecertificeerd. 
 • Anti-slip technologie waardoor u bij glad weer niet kunt uitglijden. 
 • Goede afvoer van regenwater. 
 • Geen hoogteverschil tussen uw woning en het balkon. 
 • Watergoten kunnen worden weggewerkt, waardoor u meer ruimte krijgt op uw balkon. 

Genoeg reden dus om voor onze stevige vloerbedekkingen voor uw balkon te kiezen. Zit u nog met vragen? Stel ze ons gerust, neem contact met ons op! 

vloerbedekking balkon

Snel een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen?

Vul ons contactformulier in, u ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende aanbieding.

balkonvlonder hout

Soorten vloerbedekking balkon

Wij hebben verschillende soorten vloerbedekking voor op uw balkon. Zo is er altijd een kleur en stijl die geheel naar uw smaak is en perfect bij uw interieur past. 

De Premium Exclusive planken hebben een houtlook en ziet er erg realistisch uit. Vindt u vlonderplanken passender? Die hebben we ook in ons aanbod! De vlonderplanken vallen onder de Exclusive planken. De balkon vloerbedekking is toe te passen op verschillende oppervlakken. Van grote balkons tot aan kleine en van ronde ruimtes tot aan schuine hoeken, onze specialisten kunnen alles aan! 

De kleuren die wij aanbieden zijn: 

 • Donkerbruin 
 • Bruin (teak) 
 • Antraciet 
 • Beige 
 • Donker beige 
 • Grijs 

De precieze kosten kunt u vrijblijvend laten berekenen door een offerte aan te vragen. In de offerte kunt u ook bekijken wat de kostenverschillen in Premium Exclusive en Exclusive zijn voor uw balkon. 

Recent afgeronde projecten

Snel een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen?

Vul ons contactformulier in, u ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende aanbieding.

Benieuwd naar wat wij te bieden hebben?

Onze specialisten helpen u graag verder bij de vloerbedekking van uw balkon. Door de jarenlange ervaring kunnen wij u met trots onze werken laten zien. Deze zijn terug te vinden in ons portfolio. Zo vindt u onze verschillende stijlen vloerbedekking balkon. 

Door in ons portfolio te kijken kunt u ook een eerste stap zetten naar uw nieuwe balkonvloer. In het portfolio zijn namelijk verschillende werken te zien met onze Premium Exclusive en Exclusive vloeren. Het kan voor u vervolgens makkelijker zijn om een keuze te maken in de kleur en look van de vloerbedekking.

vloerbedekking balkon

Met Balkontotaal kiest u voor kwaliteit!

Wij leveren hét totaalpakket voor balkons en dakterrassen!

Door heel Nederland uw vloerbedekking balkon

Het filiaal van Balkontotaal.nl staat in Kaatsheuvel en vanuit daar leggen onze specialisten door heel Nederland balkonvloeren. België en Duitsland behoren ook tot ons werkgebied. Wanneer u een keuze in kleur soort planken heeft kunnen maken, plannen we meteen in overleg met u een afspraak in. Op die datum gaan wij aan de slag en monteren wij uw nieuwe balkonvloer. Een vloerbedekking balkon haalt u bij Balkontotaal.nl

Heeft u nog verdere vragen over onze werkwijze, of wilt u meer weten? Dan kunt u makkelijk contact met ons opnemen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 20 uur bereikbaar en op zaterdagen van 8 tot 15 uur. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.