Balkon vloerbedekking

Balkon vloerbedekking

Geef uw balkon een écht thuisgevoel met balkon vloerbedekking naar wens. Laat u inspireren in de wondere wereld van vloerbedekkingen. Ga voor een houtlook die aansluit op uw interieur. Of juist voor die strakke kunststof vlonderplank waarmee u de plank zeker niet misslaat! Wij begeleiden u van A tot Z.

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

Maatwerk

Wij leveren alleen maatwerk voor de beste kwaliteit

Ruim 10 jaar ervaring

Specialisten in het plaatsen van balkon vlonders en balkonbeglazing

Balkon vloerbedekking

Profiteer van de voordelen die onze balkon vloerbedekking te bieden heeft

Dat onze balkon vloerbedekking over verschillende voordelen beschikt is een understatement. Zo zorgen wij voor een extra hoge veiligheid, gebruiksvriendelijk onderhoud én een mooi uiterlijk. Met onze anti-sliptechnologie kunt u ook bij koude en vochtige weersomstandigheden met een gerust hart uw balkon betreden.

 • Onderhoudsvriendelijk
 • Anti-sliptechnologie
 • Geen hoogteverschil tussen woning en balkon
 • Geïntegreerd afwateringssysteem
 • Rot niet
 • FSC-keurmerk
 • ISO 9000 certificaat

Balkon vloerbedekking

Een passend prijsvoorstel voor balkon voerbedekking

Wij verzekeren u van strak vakmanschap volgens een eenvoudige werkwijze. Hierdoor nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

ophoogsystemen balkonvloer

Balkon vloerbedekking soorten

Ontdek de vele soorten balkon vloerbedekking

Vanuit onze ervaring weten wij dat iedereen andere wensen heeft. Hierdoor bieden wij ook verschillende soorten balkon bedekking aan. Van houtlook tot kunststof vlonderplanken. Van grote tot kleine balkons. En van ronde tot vierkante ruimtes. Onderstaand vindt u de verschillende kleuren die wij in houtlook aanbieden.

 • Bruin
 • Antraciet
 • Beige
 • Donker beige
 • Teak

Naast houtlook kleuren bieden wij ook kunststof vlonderplanken aan in verschillende kleurpaletten. Zo kunt u ook hierbij bepalen of u voor een de kleur antraciet, donkerbruin, grijs óf teak gaat. Hierdoor sluit uw balkon naadloos aan op het interieur van uw woning!

Ons portfolio

Binnen 24 uur een prijsvoorstel op maat

Wij gaan pas voor u aan de slag zodra uw wensen helder zijn. Contactformulier ingevuld? Dan nemen wij binnen één dag contact met u op.

Van A tot Z

Bij een begeleiding van A tot Z kunnen accessoires niet ontbreken

Heeft u de juiste vlonderplanken gevonden? Dan staan wij u nog graag te hulp voor een complete begeleiding. Zo beloven wij een begeleiding van A tot Z. Waaronder het aanbieden van passende accessoires hoort. Reken af met vuil. En zorg voor een strakke overloop tussen uw woning en balkon

Met ons vlondernaad rubber vult u de ruimtes tussen de vlonderplanken op. De kleurrijke herfstbladeren hebben hierdoor geen kans om hiertussen te glippen. Verder kunt u met onze balkondragers eenvoudig de hoogte van uw balkon aanpassen. Onze specialisten komen bij u op locatie langs om dit tot op de millimeter nauwkeurig naar wens te monteren!

Dakterras vlonders

Meer over Balkontotaal

Waar een ander bedrijf stilzit, gaan wij altijd vooruit

Wij zijn altijd in beweging. Zijn wij niet ergens een balkon of dakterras van een balkon vloerbedekking naar keuze aan het voorzien. Dan zijn wij wel op zoek naar de fijnste technische trends. Hierdoor weten wij dat composieten vlonderplanken sterker zijn dan massieve planken. Deze buigen en werken minder en bovendien zet een balkonvloer composiet minder snel uit.

Om u een transparant beeld te geven van onze werkwijze hebben wij deze voor u vastgelegd. Onderstaand vind u de verschillende stappen die wij samen met onze klanten doorlopen. Aan de slag!

 1. Offerte aanvragen
 2. Kleurkeuze doorgeven, ontvangen én ervaren
 3. Montagedatum inplannen
Beglazing Hoofddorp

Ga voor kwaliteit bij Balkontotaal

Vanuit onze strakke werkwijze voorzien wij ook uw balkon van een vloerbedekking naar keuze.