Balkon bedekking

Balkon bedekking

Met onze nieuwe balkon bedekking voorziet u uw balkon van een verfrissende look! Bij Balkontotaal.nl bent u aan het juiste adres om uw nieuwe balkon bedekking uit te zoeken. Zo kunt u bij ons kiezen uit verschillende soorten balkon bedekking. Met onze expertise vanuit ruim 10 jaar ervaring voorzien wij u van het beste advies. Dit begint bij inspiratie en eindigt met het monteren van uw nieuwe balkon bedekking!

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

Maatwerk

Wij leveren alleen maatwerk voor de beste kwaliteit

Ruim 10 jaar ervaring

Specialisten in het plaatsen van balkon vlonders en balkonbeglazing.

De aanschaf van balkon bedekking

Het aanschaffen van nieuwe balkon bedekking bij Balkontotaal.nl brengt verschillende voordelen met zich mee.

Naast het feit dat u bij ons inspiratie op kan doen bieden wij u de juiste kennis om een verantwoorde keuze te maken. Zo zorgt onze balkon bedekking voor meer ruimte op uw balkon, omdat de water afvoering op uw balkon wordt weggewerkt. Onze balkon bedekking is namelijk voorzien van een goede afwatering.

 • Balkon bedekking is onderhoudsvriendelijk
 • Balkon bedekking is voorzien van anti-slip technologie
 • Hoogteverschil tussen uw balkon en huis is verleden tijd
 • Onze balkon bedekking rot niet
 • Voorzien van een FSC keurmerk
 • Voorzien van een ISO 9000 certificaat

Twijfelt u over de toepassing van balkon bedekking op uw balkon of dakterras? Neem gerust contact op met onze specialisten. Zij staan u met een flinke dosis kennis en enthousiasme graag te woord.

buiten Balkon totaal

Snel een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen?

Vul ons contactformulier in, u ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende aanbieding.

Vlonderplanken balkon

Onze balkon bedekking

Ons aanbod van balkon bedekking is zeer divers. Zo bieden wij onder anderen houtlook balkon bedekking aan in verschillende kleuren.

Bij ons aanbod is de kwaliteit van de balkon bedekking leidend. Hiertoe behoren verschillende soorten balkon bedekkingen tot ons assortiment:

 • Houtlook Bruin
 • Houtlook Antraciet
 • Houtlook Beige
 • Houtlook Beige Donker
 • Houtlook Teak

Naast de houtlook balkon bedekking bieden wij ook geprofileerde planken aan. Deze buigen minder, waardoor deze sterker zijn als massieve balkon bedekking. Ook deze balkon bedekking bieden wij in verschillende kleuren aan.

Recent afgeronde projecten

Snel een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen?

Vul ons contactformulier in, u ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende aanbieding.

Balkon bedekking projecten

In ruim 10 jaar heeft Balkontotaal.nl een mooi portfolio van balkon bedekking verzameld. Ongeacht de grootte van uw balkon realiseren wij een passende uitstraling, aansluitend op uw huiselijke sfeer. Zoals in ons portfolio te zien hebben wij de afgelopen jaren zowel balkon bedekking bij grote als kleine balkons gemonteerd.

Naast de foto’s van onze projecten hechten wij waarde aan de ervaringen van onze klanten. Deze verzamelen wij door middel van recensies. Zowel uit ons portfolio als onze recensies blijkt dat ons werkgebied zeer uiteenlopend is. Dit komt doordat wij zowel in Nederland, België als Duitsland balkon bedekking aanbieden én monteren.

Beglazing Hoofddorp

Met Balkontotaal kiest u voor kwaliteit!

Wij leveren hét totaalpakket voor balkons en dakterrassen!

Balkon bedekking accessoires

Indien u een keuze heeft gemaakt uit ons assortiment balkon bedekking kunt u dit aanvullen met toebehoren en accessoires. Hiermee maakt u bijvoorbeeld korte metten met bladeren en vuil op uw nieuwe balkon vlonder. Zo is dit op alle balkon bedekking te voorkomen met ons vlondernaad rubber. Naast dat ons vlondernaad rubber afrekent met vuil, is ons rubber in combinatie met een goed gemonteerde balkon vlonder goed voor 98% waterdichtheid.

Indien er ruimteverschil is tussen uw woning en balkon kan dit eenvoudig voorkomen worden door onze balkdrager. Deze is in hoogte verstelbaar tussen de 70 en 120 millimeter. Vanwege de handige in hoogte verstelbare mogelijkheden en een hoge maximale draagkracht is dit een onmisbaar accessoire voor uw balkon vlonder.