Dakterras vloer

Dakterras vloer

Wilt u comfortabel relaxen op uw nieuwe dakterras vloer? De specialisten van Balkontotaal.nl zorgen er voor dat u verder niets rest dan zorgeloos genieten. Met onze ervaringen de afgelopen 10 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van dakterras vloeren. Hiermee geven wij uw dakterras een comfortabel en strak ogende uitstraling. Natuurlijk aansluitend op uw huiselijke sfeer!

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

Maatwerk

Wij leveren alleen maatwerk voor de beste kwaliteit

Ruim 10 jaar ervaring

Specialisten in het plaatsen van balkon vlonders en balkonbeglazing.

Inspiratie voor uw dakterras vloer

Naast het feit dat Balkontotaal.nl dé specialist is op het gebied van dakterras vloeren hebben onze vloerplanken ook enkele voordelen!

Allereerst krijgt u extra vierkante meters leefruimte op uw dakterras. Zo worden de afvoergoten op uw dakterras weggewerkt. Dit wordt vervangen door een geïntegreerd afwateringssysteem.

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Extra veilig door anti-sliptechnologie
  • Geen hoogteverschil tussen uw dakterras en woning
  • Geïntegreerd afwateringssysteem
  • Niet rottende dakterras vloer
  • De vloer bezit FSC keurmerk
  • Gecertificeerd met kwaliteitskeurmerk ISO 9000

Heeft u nog vragen over de voordelen voor uw dakterras vloer? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Dakterras bedekking

Snel een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen?

Vul ons contactformulier in, u ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende aanbieding.

vloerbedekking balkon

Inspiratie voor uw dakterras vloer

Bent u toe naar een nieuwe dakterras vloer om heerlijk op te relaxen? Balkontotaal.nl voorziet u maar al te graag van een nodige dosis inspiratie.

Vanuit onze ruim 10 jaar ervaring als specialist op het gebied van dakterras vloeren hebben wij verschillende projecten opgeleverd. Deze verschillende mogelijkheden zijn verzameld in ons portfolio. Neem gerust een kijkje tussen onze gerealiseerde dakterras projecten. Wie weet zit uw ideale dakterras vloer ertussen!

Twijfelt u over de grootte van uw dakterras? Balkontotaal.nl biedt zowel maatwerk oplossingen voor grote als kleine dakterrassen. De maten van uw dakterras dienen voor onze specialisten als leidraad. Hierna gaan zij op basis van ervaring aan de slag om uw ideale dakterras vloer te monteren. Verder levert Balkontotaal.nl zowel in Nederland, België als Duitsland.

Recent afgeronde projecten

Snel een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen?

Vul ons contactformulier in, u ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende aanbieding.

Dakterras vloer van kwaliteit

Onze specialisten streven met hun ervaring naar de hoogste kwaliteit voor uw dakterras vloer. Kwaliteit geldt bij Balkontotaal.nl als prioriteit.

Om dit waar te kunnen maken zijn we continu op zoek naar de meest recente ontwikkelingen op technisch vlak. Hiertoe behoord onder anderen het testen van geprofileerde dakterras vloeren en massieve dakterras vloeren. Als resultaat heeft Balkontotaal.nl vastgesteld dat bij de geprofileerde dakterras vloeren minder buiging tot stand komt. Hieruit valt te concluderen dat geprofileerde dakterras vloeren sterker zijn.

Eerst zien, dan geloven. Vanuit dit perspectief voldoet Balkontotaal.nl aan meerdere certificeringen en keurmerken. Hiermee worden onze specialisten continu uitgedaagd om voor het maximale resultaat te gaan. Inmiddels bezit Balkontotaal.nl over de ISO 9000 certificering. Dit bewijst dat het volgens de richtlijnen van de ISO 9000-normen werkt. Verder voldoet Balkontotaal.nl aan de richtlijnen voor duurzame bosbouw. Hierdoor bezitten wij met trots het FSC keurmerk.

Beglazing Hoofddorp

Met Balkontotaal kiest u voor kwaliteit!

Wij leveren hét totaalpakket voor balkons en dakterrassen!

Dakterras vloer accessoires

Maak uw dakterras extra comfortabel door het aan te vullen met de nodige accessoires. Hierdoor kunt u zorgeloos relaxen op uw dakterras. Ons aanbod van balkdragers en vlondernaden zorgt voor een strak uiterlijk van uw nieuwe dakterras vloer. Onze specialisten adviseren u maar al te graag over de toegevoegde waarde van accessoires voor uw dakterras vloer.

Voor de plaatsing van uw nieuwe dakterras vloer hanteren wij een eenvoudige en duidelijke werkwijzen. Dit begint bij het aanvragen van een offerte en eindigt met het inplannen van een dag voor montage van uw nieuwe dakterras vloer!

  1. Offerte dakterras vloer aanvragen
  2. Ontvangst voorbeeldmonsters dakterras vloer
  3. Doorgeven kleurkeuze en inplannen montagedatum