Balkonbekleding

Balkonbekleding

Voorzie uw dakterras of balkon van prachtige balkonbekleding. Beeldt u het zich ook al in? Waant u zich in tropische sferen met een prachtige houtlook vlonder tijdens een (snik)hete zomerdag. Eén ding wat u nog rest. Genieten!

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

Maatwerk

Wij leveren alleen maatwerk voor de beste kwaliteit

Ruim 10 jaar ervaring

Specialisten in het plaatsen van balkon vlonders en balkonbeglazing.

Voordelen vlonders dakterras

Speel in op de vochtige en koude weersomstandigheden

Als u in Nederland woont is het waarschijnlijk geen geheim meer dat we vaak te maken hebben met barre weersomstandigheden. Om uw veiligheid óók tijdens deze momenten te waarborgen bieden wij uitsluitend balkonbekleding aan met anti-sliptechnologie.

Reken verder af met het hoogteverschil tussen uw woning en balkon. Werk de watergoten weg met ons geïntegreerde afwateringssysteem. En profiteer van de onderhoudsvriendelijkheid. Hierdoor rest u niets meer dan jarenlang te genieten van onze balkonbekleding die niet rot.

Balkonbekleding

Interesse? Ontvang vrijblijvend een prijsopgave op maat

Binnen één werkdag nemen wij contact met u op. Aan de slag!

ophoogsystemen balkonvloer

Soorten balkonbekleding

Ieder balkon verdient passende balkonbekleding

Uit ruim 10 jaar ervaring weten wij als geen ander de waarde van passende balkonbekleding. Hierdoor gaat u uw balkon of dakterras vloer vele malen meer gebruiken. Heerlijk de buitenlucht in. Even een frisse neus halen. Of juist uitgebreid genieten tijdens een heerlijke lente- of zomerdag. Voor welke toepassing u ook kiest, wij zorgen dat het niet aan de balkonbekleding ligt!

Vanuit ons ruime assortiment bieden wij verschillende kunststof en houtlook vloerbekleding aan. Ongeacht of u een groot of klein balkon heeft. En ongeacht of u een vierkant of rond balkon heeft. Wij zijn er voor u. En dat zult u merken ook. Zo leveren wij zowel in Nederland, België als Duitsland om zoveel mogelijk klanten blij te maken!

Balkonbekleding projecten

Ontvang een prijsvoorstel op maat binnen een handomdraai

Geef uw wensen aan ons door via het contactformulier. Hierna gaan wij voor u aan de slag. En snel. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Verzorg de spreekwoordelijke 'puntjes op de i'

Geef uw balkonbekleding de accessoires die het verdient

Ieder balkon verdient de juiste balkonbekleding. Althans. Dat vinden wij bij Balkontotaal. Zo maakt dit uiteindelijk hét verschil tussen een hoge gebruiksvriendelijkheid en onderhoudsvriendelijkheid. Voorkom vuil tussen de balkonbekleding met ons vlondernaad rubber. Reken op deze manier af met fladderende herfstbladeren tussen de vlonderplanken.

Ook het hoogteverschil tussen uw balkon en woning is eenvoudig te verhelpen. Hoe? Met onze balkondragers zorgen onze specialisten bij u op locatie voor de juiste hoogte. De vlonderplanken komen hierdoor op de perfecte hoogte te liggen waardoor uw wooncomfort wordt verhoogd.

Dakterras vlonders

Over ons

Continu op zoek naar de nieuwste technische ontwikkelingen

Zijn wij niet op een balkon of dakterras te vinden om prachtige balkonbekleding aan te brengen. Dan zijn wij wel op zoek naar de nieuwste technische ontwikkelingen. Zoals? Wij zijn er bijvoorbeeld achter gekomen dat geprofileerde composieten balkonvloerplanken sterker zijn dan massieve vlonder planken. Hieronder nog meer kenmerken van composieten balkonbekleding.

  • Buigt minder
  • Werkt minder
  • Zet minimaal uit

Verder vinden wij het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan het milieu. Zo willen we allemaal nog jarenlang genieten van de prachtige natuurverschijnselen. Daarom beschikken wij over het FSC-keurmerk waarmee wij voldoen aan de richtlijnen omtrent duurzame bosbouw.

Beglazing Hoofddorp

Waarom Balkontotaal?

Wij voorzien u van vele voordelen door onze jarenlange ervaring. Kies de balkonkleding die aansluit op uw eigen wensen.