Houten vlonders balkon

Houten vlonders balkon

Optimaal genieten van duurzame houten vlonders voor uw balkon. Bij balkontotaal, de specialist van Nederland voor hoogwaardige houten vlonders, onze vlonders zijn de perfecte keuze voor elk type balkon. Ze zorgen ervoor dat elke vierkante (centi)meter van uw balkon maximaal benut wordt, terwijl ze daarnaast ook esthetische waarde toevoegen aan uw buitenruimte. De houten balkon vlonders zijn gemaakt van de beste materialen, waardoor onze vlonders onderhoudsvriendelijk en veilig zijn. Daarnaast beschikken ze ook over een strak en modern uiterlijk.

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

Maatwerk

Wij leveren alleen maatwerk voor de beste kwaliteit

Ruim 10 jaar ervaring

Specialisten in het plaatsen van balkon vlonders en balkonbeglazing.

Voordelen houten vlonders balkon

Onderhoudsvriendelijk, veilig én een strak uiterlijk

Met houten vlonders balkon voorziet u uw balkon van een hogere veiligheid. Zo wordt de vlonder ook met koud en vochtig weer niet glad. Wel zo veilig vinden wij. Ook vormen zich geen grote plassen na (weer) een hevige regenbui in ons kleine kikkerlandje. Doordat wij de watergoten wegwerken met ons geïntegreerd afwateringssysteem benut u de ruimte op uw balkon optimaal. Natuurlijk gaat dit gepaard met een mooi én strak uiterlijk naar eigen wens.

Houten vlonders balkon

Een prijsopgave op maat binnen een handomdraai

Nadat u ons contactformulier heeft ingevuld ontvangt u binnen 24 uur een passende aanbieding naar eigen wens.

Dakterras vlonders

Soorten houten vlonders

Verschillende kleuren voor verschillende wensen

Vanuit onze jarenlange ervaring weten wij dat iedereen andere wensen heeft. Dit begint al bij de vorm van uw balkon. Wij helpen u graag verder met zowel een vierkant als rond balkon. En zowel groot als klein. Ook leveren wij zowel binnen onze eigen landsgrenzen als in België én Duitsland. Hiermee voorzien wij uw houten vlonders balkon van een persoonlijke touch met een kleur naar keuze.

  • Houtlook bruin
  • Houtlook antraciet
  • Houtlook beige
  • Houtlook beige donker
  • Houtlook teak

Ons portfolio

Ontvang snel en vrijblijvend een prijsopgave op maat

Interesse? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op voor een passend voorstel op maat.

Maak uw balkon compleet

Met de accessoires van Balkontotaal verzorgt u de ‘finishing touch’

De thuissfeer is enorm bepalend voor de keuze van houten vlonders voor uw balkon. Heeft u het gevoel dat u nog nét even een vleugje vakmanschap mist? Met ons vlondernaad rubber én balkdragers bieden wij u mogelijk uitkomst. Zo verdwijnen de vlondernaden waardoor u geen vuil tussen de vlonderplanken balkon uit hoeft te peuteren. Ook zorgen de balkdragers ervoor dat het hoogteverschil tussen uw balkon en woning verleden tijd is.

ophoogsystemen balkonvloer

Over ons

Met ruim 10 jaar ervaring mogen wij ons dé specialist noemen op het gebied van houten vlonders balkon. Hoe wij dit bereikt hebben? Wij voldoen aan de benodigde keurmerken en certificeringen waarmee wij de kwaliteit waarborgen. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door continu verdieping te zoeken binnen het technische vakgebied. Hierdoor zijn we tot de ontdekking gekomen dat geprofileerde composieten planken sterker zijn dan massieve planken. Deze buigen minder, werken minder én zetten minimaal uit.

Vanuit onze werkwijze voorzien wij u ten alle tijden van strak vakmanschap. Hoe?

  1. Vraag een offerte aan
  2. Kies én ontvang voorbeeldmonsters
  3. Kies de juiste kleur en plan een montagedatum in
Beglazing Hoofddorp

Ga voor kwaliteit en kies voor Balkontotaal

Bij ons bent u aan het juiste adres voor houten vlonders balkon op maat. Succes gegarandeerd!