Balkon bedekking kunststof

Balkon bedekking kunststof

Wij voorzien u van de nodige dosis inspiratie voor balkon bedekking kunststof op uw balkon. Geniet moeiteloos van een veilig én onderhoudsvriendelijk balkon van Balkontotaal. Ga voor een mooie uitstraling. Bespaar ruimte én geniet van uw eigen buitenomgeving.

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

Maatwerk

Wij leveren alleen maatwerk voor de beste kwaliteit

Ruim 10 jaar ervaring

Specialisten in het plaatsen van balkon vlonders en balkonbeglazing.

Voordelen balkon bedekking kunststof

Enorm onderhoudsvriendelijk en voorzien van anti-sliptechnologie

Ga voor een balkon bedekking van kunststof én profiteer van de voordelen. U bent verzekerd van extra veiligheid door de anti-sliptechnologie van de balkon bedekking. Met een geïntegreerd afwateringssysteem bespaard u ook nog eens extra ruimte! De watergoten worden weggewerkt en uw balkon krijgt een stakker én ruimer uiterlijk.

Verder neemt u afscheid van het hoogteverschil tussen uw balkon en woning. Met een balkondrager is dit namelijk verleden tijd! Omdat de balkon bedekking van kunststof niet rot, bent u jarenlang verzekerd van genietmomentjes! Tijd om heerlijk in het zonnetje te zitten op uw eigen stulpje.

Balkon bedekking kunststof

Wij zorgen voor een passend prijsvoorstel op maat binnen 24 uur

Contactformulier ingevuld? Dan nemen onze ervaren specialisten binnen 24 uur contact met u op voor een passende aanbieding op maat.

ophoogsystemen balkonvloer

Maak uw balkon compleet

Reken af met hoogteverschil en vlondernaden

Het is een bekend probleem. Hoogteverschil tussen uw balkon en woning. Vanuit onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe dit van invloed is op uw wooncomfort. Daarom bieden wij een eenduidige en eenvoudige oplossing aan om op een praktische wijze vele momenten te genieten. Bekijk onze balkdragers hoe u uw balkonvloer eenvoudig op kunt hogen.

Krijgt u het vuil niet tussen uw vlondernaden? Bladeren, zand en ander vuil zien dit als ideale plek om zich in te verschuilen. Dit kan oplopen tot hoge irritatie bij het schoonmaken van uw balkon. Met vlondernaad rubber van Balkontotaal vult u deze naden eenvoudig op. Dit is zowel praktisch als mooi. Krijg een strakke uitstraling op uw balkon!

Onze projecten

Bij Balkontotaal ontvangt u een prijsopgave met maatwerk

Nadat u uw wensen door heeft gegeven nemen wij binnen 24 uurtjes contact met u op. Een passend voorstel naar uw wensen.

Soorten balkon bedekking van kunststof

Voor ieder wat wils met ons ruime aanbod

Een balkon bedekking van kunststof is niet het enige dat wij voor u aanbieden. Wij maken hoofdzakelijk onderscheid tussen houtlook vlonders én kunststof vlonders. Kijkend naar de houtlook vlonders bieden wij deze ook nog eens in zeer uiteenlopende kleuren aan. Laat u inspireren!

 • Houtlook bruin
 • Houtlook antraciet
 • Houtlook beige
 • Houtlook beige donker
 • Houtlook teak

De kunststof balkon bedekking van Balkontotaal is ook in diverse kleuren beschikbaar. Ongeacht welke kleurstelling uw voorkeur heeft bent u bij ons dus aan het juiste adres. Onderstaand onze kleuren van kunststof balkonvlonders.

 • Antraciet
 • Donkerbruin
 • Grijs
 • Teak
Dakterras vlonders

Over Balkontotaal

Ruim 10 jaar ervaring met het plaatsen van balkon bedekking kunststof

In onze jarenlange ervaring kunnen wij met trots stellen dat wij dé specialist zijn voor de vloerbedekking van uw balkon. Dit hebben wij bereikt door kwaliteit als één van de belangrijkste peilers binnen ons bedrijf te waarborgen. Hoe u dit merkt? Wij beschikken over zowel een FSC keurmerk als een ISO 9000 certificaat. Hiermee bewijzen wij te voldoen aan de richtlijnen voor duurzame bosbouw én veiligheid.

Naast dat wij enorm veel waarde hechten aan kwaliteit, kan dit niet plaatsvinden zonder een bijpassende werkwijze. Vanuit onze ervaring hebben wij dan ook een strakke werkwijze ontwikkeld om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen.

 1. Offerte aanvragen
 2. Proefmonsters kiezen
 3. Montagedatum plannen
Beglazing Hoofddorp

Kwaliteit gegarandeerd bij Balkontotaal

Indien u voor Balkontotaal kiest bent u verzekerd van kwaliteit.