Vlonders dakterras

Vlonders dakterras

Genieten. Met vlonders dakterras maakt u dit wel héél gemakkelijk! Een overheerlijke barbecue middenin de zomer op uw dakterras verdient natuurlijk mooie vlonders. Kies de gewenste kleur én look naar keuze. Mooi én praktisch. Bij Balkontotaal bent u gegarandeerd aan het juiste adres.

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

Maatwerk

Wij leveren alleen maatwerk voor de beste kwaliteit

Ruim 10 jaar ervaring

Specialisten in het plaatsen van balkon vlonders en balkonbeglazing.

Voordelen vlonders dakterras

Heerlijk chillen op uw dakterras zonder zorgen

Zelfs met koud én vochtig weer zorgen wij ervoor dat de vlonders op uw dakterras niet glad worden. Veiligheid voorop. Ook vormen zich geen grote plassen op uw dakterras vloer na een flinke plensbui middenin de herfst. Hierdoor kunt u denken aan wat er écht toe doet. Genieten!

Onderhoud is een niet voorkomend puntje indien u over een balkon beschikt. Gelukkig weten wij dit als geen ander. Daarom zijn al onze vlonders dakterras onderhoudsvriendelijk én voorzien van anti-sliptechnologie. Met een geïntegreerd afwateringssysteem zorgen wij ervoor dat de lelijke watergoten verleden tijd zijn. Benut de ruimte optimaal. Dit verdient ieder balkon!

Vlonders dakterras

Een prijsopgave op maat voor bij u thuis?

Vanuit onze eenvoudige werkwijze nemen wij binnen 24 uur contact met u op nadat u het contactformulier heeft ingevuld.

ophoogsystemen balkonvloer

Soorten vlonders dakterras

Heerlijk genieten met een dakterras vlonder naar keuze

Met een ruim aanbod van verschillende soorten vlonderplanken is uw dakterras verzekerd van een uiterlijk naar keuze. Groot óf klein. Rond óf vierkant. Bij Balkontotaal vindt u de vlonder voor uw balkon. Neem bijvoorbeeld een kijkje tussen onze houtlook vlonders in diverse kleuren.

  • Houtlook bruin
  • Houtlook antraciet
  • Houtlook beige
  • Houtlook beige donker
  • Houtlook teak

Een houtlook vlonder niets voor uw balkon? Dan biedt een kunststof balkonvlonder misschien uitkomst. Met antraciet, donkerbruin, grijs én teak als mogelijke kleuren tovert u uw dakterras om tot een waar paradijs!

Onze vlonders

Een prijsopgave binnen een handomdraai

Nadat u uw wensen heeft doorgegeven nemen wij binnen 24 uurtjes contact met u op. Een passend voorstel naar uw wensen.

Maak uw dakterras compleet

Verzorg de ‘finishing touch’ voor uw dakterras

Indien er sprake is van hoogteverschil tussen uw balkon en woning is dit eenvoudig te verhelpen. Hoe? Met het gebruik van onze balkdragers is dit probleem binnen de kortste keren verholpen. Onze specialisten komen bij u op locatie langs waarna de hoogte tot op de millimeter nauwkeurig volledig naar eigen wens wordt gemonteerd.

Heeft u last van vuil tussen de vlondernaden? Wij herkennen dit probleem. Met ruim 10 jaar ervaring kunnen wij wel stellen dat dit één van de meest voorkomende problemen is op een dakterras. Met vlondernaad rubber van Balkontotaal is dit probleem verleden tijd.

Dakterras vlonders

Dé balkonvloer specialist

Ruim 10 jaar ervaring in het plaatsen van vlonders

Het plaatsen van vlonders op uw dakterras kent voor ons geen geheimen meer. Tijdens alle jaren hebben wij de meest prachtige én knusse dakterrassen voorbij zien komen. Wat wij hieraan toevoegden? Een knap stukje vakmanschap.

Vanuit ons oogpunt staat kwaliteit altijd op één. Daarom beschikken wij over het FSC-keurmerk, duurzame bosbouw is hiermee gegarandeerd. Verder werken wij volgens de ISO 9000 richtlijnen, waarvoor wij een certificaat hebben ontvangen. Deze voorbeelden geven slechts een indicatie voor onze superieure werkwijze die leidt tot dé perfecte vlonder voor uw dakterras.

  1. Offerte aanvragen
  2. Kies én ontvang voorbeeldmonsters
  3. Plan een montagedatum in
Beglazing Hoofddorp

Vlonders dakterras van kwaliteit

Ontdek de vele voordelen én voorzie uw dakterras van een vlonder naar eigen wens!