Balkon vlonders composiet

Balkon vlonder | Balkontotaal.nl
Composiet balkon vlonder | Balkontotaal.nl
Vlonder balkon | Balkontotaal.nl

Balkon vlonders composiet

Wilt u balkon vlonders van composiet laten plaatsen? Dan bent u aan het juiste adres bij Balkontotaal.nl! Met meer dan 10 jaar ervaring in het plaatsen van balkon vlonders zijn wij bij uitstek dé specialist om u te helpen. Vraag direct een offerte aan of laat u vrijblijvend adviseren per telefoon. U kunt Balkontotaal.nl bereiken via telefoonnummer: 0416-532308.

Voordelen van balkon vlonders

Balkon vlonders zijn mooi en kunnen worden voorzien van diverse extra’s. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het verwerken van led-spots in de vlonders. Bij het verrichten van onze werkzaamheden hoeven wij verder geen rekening te houden met de vorm van het balkon. Van ronde tot schuine balkons, Balkontotaal.nl levert maatwerk en kan voor elk balkon prachtige composiet vlonders plaatsen. De volgende voordelen hebben balkon vlonders van composiet ten opzichte van betonnen balkonvloeren:

 • Makkelijk te onderhouden;
 • Bevat anti-slip technologie;
 • FSC keurmerk en ISO 9000 gecertificeerd.

Composiet balkon vlonders in diverse kleuren

Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van composiet balkon vlonders? Dan is het belangrijk dat u voor de juiste kleur kiest. Bij Balkontotaal.nl kunt u kiezen uit de volgende kleuren voor uw nieuwe balkon vlonders: antraciet, donkerbruin, grijs en teak. Na offerteaanvraag krijgt u een proefmonster thuis gestuurd, zodat u kunt kijken of u de juiste keuze heeft gemaakt. Bent u tevreden? Dan wordt er een montage ingepland voor het daadwerkelijk plaatsen van de balkon vlonders.

Vraag een offerte aan!

Bij enige vragen kunt u ons direct bereiken via info@balkontotaal.nl en 0416-532308. Voor een impressie van de mogelijkheden kunt u terecht onder Portfolio of een bezoekje brengen aan onze pagina op Facebook. Balkontotaal.nl: voor het perfect afwerken van uw balkon!

Contactformulier

 • Makkelijk in onderhoud;
 • Worden niet glad bij vochtig weer door anti-slip technologie;
 • U verliest hoogteverschil tussen uw woning en balkon;
 • Het regenwater loopt onder uw vlonder weg, waardoor er geen plassen op uw balkon blijven staan;
 • Rot niet;
 • FSC keurmerk;
 • Kwaliteitskeur ISO 9000 gecertificeerd;
 • U wint vierkante meters aan zitruimte. Bijvoorbeeld door het wegwerken van geïntegreerde watergoten op uw balkon. Ook zal uw balkon direct een stuk groter ogen door het strakke uiterlijk van de vlonder.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om dit te kunnen garanderen, verdiepen wij ons continu in technische ontwikkelingen. Zo hebben wij natuurlijk ook massieve planken ten opzichte van geprofileerde planken bekeken. Hieruit is gebleken dat geprofileerde planken vele malen sterker uit de test komen. Ze zijn minder buigzaam, waardoor werkingen/uitzettingen beperkt worden.

Wanneer er nog een oude vlonder of tegels op uw balkon of dakterras aanwezig zijn, dan is het uiteraard mogelijk dat wij deze (tegen betaling) voor u verwijderen en afvoeren. Hiermee wordt u een hoop werk bespaard gebleven.

Onze vanafprijs voor levering en montage bedraagt € 74,- excl. btw. per m². Deze vanafprijs is gebaseerd op 50 m² zonder zaagverlies gemonteerd op de begane grond.

Bent u op zoek naar een exacte prijs? Vul ons contactformulier in en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij streven ernaar om altijd binnen 24 uur een passende offerte uit te brengen.

Indien u niet precies weet wat de mogelijkheden voor uw balkon zijn, helpen wij u graag. Neem daarvoor contact met ons op, zodat er eventueel een afspraak wordt ingepland.

Nee, wij stellen geen eisen aan de maat van uw balkon. U kunt dus bij ons terecht voor balkons en dakterrassen van ieder formaat.

Ja, wij leveren en monteren door heel Nederland. Zelfs België en Duitsland behoren tot ons levergebied.

1. Offerteaanvraag (telefonisch/website).
2. Wij brengen een passende offerte voor u uit.
3. Wij sturen u een pakketje voorbeeldmonsters op, zodat u de kleurkeuze kunt maken.
4. Inplannen montage.
5. Realisatie.

Geïnteresseerd?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vul ons contactformulier in, u ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende aanbieding. Voor meer informatie en/of vragen kunt u ons ook bereiken op 0416-532308 of via info@balkontotaal.nl