Balkon vlonders laten leggen

Balkon vlonder | Balkontotaal.nl
Composiet balkon vlonder | Balkontotaal.nl
Vlonder balkon | Balkontotaal.nl

Balkon vlonders laten leggen

Wilt u vlonders laten leggen op uw balkon? Dan bent u aan juiste adres bij Balkontotaal.nl! Al meer dan tien jaar zijn wij dé specialist in het leggen van balkon vlonders. Bekijk de mogelijkheden op onze website en vraag direct een offerte aan. Wij sturen u vervolgens kleurmonsters op, zodat u een definitieve keuze kunt maken. Na akkoord van de offerte gaan onze specialisten aan de slag met montage van de balkon vlonders.

Een comfortabel balkon bij u thuis

U heeft diverse mogelijkheden voor de vloeraankleding van uw balkon. Bij Balkontotaal.nl kiest u voor composiet balkon vlonders van uitstekende kwaliteit. Door gericht met onze klanten mee te denken, kunnen wij hét totaalpakket voor uw balkonvloer bieden. Dit betekent:

 • Maatwerk;
 • Scherpste prijzen van Nederland;
 • Complete service; van inmeten tot montage.

Bovendien hebben onze specialisten een ruime ervaring met uiteenlopende wensen. Wilt u led-spots verwerkt hebben in uw balkon vlonders? Geen probleem. Van ronde tot schuine balkons, Balkontotaal.nl zorgt altijd voor een comfortabel balkon bij u thuis!

Inzicht in de mogelijkheden van uw balkonvloer

Wij laten u graag kennismaken met onze prachtige balkon vlonders en balkonbeglazing. Een overzicht van diverse realisaties vindt u in onze portfolio. Wilt u liever een blik werpen op de balkon vlonders? Maak dan een afspraak in onze showroom. Onze specialisten heten u graag van harte welkom.

Een offerte aanvragen

Laat balkon vlonders leggen door Balkontotaal.nl en geniet in afzienbare tijd van een prachtig balkon. Heeft u vragen of wilt u meer informatie omtrent onze oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat u alles uit uw balkon haalt!

Contactformulier

 • Makkelijk in onderhoud;
 • Worden niet glad bij vochtig weer door anti-slip technologie;
 • U verliest hoogteverschil tussen uw woning en balkon;
 • Het regenwater loopt onder uw vlonder weg, waardoor er geen plassen op uw balkon blijven staan;
 • Rot niet;
 • FSC keurmerk;
 • Kwaliteitskeur ISO 9000 gecertificeerd;
 • U wint vierkante meters aan zitruimte. Bijvoorbeeld door het wegwerken van geïntegreerde watergoten op uw balkon. Ook zal uw balkon direct een stuk groter ogen door het strakke uiterlijk van de vlonder.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om dit te kunnen garanderen, verdiepen wij ons continu in technische ontwikkelingen. Zo hebben wij natuurlijk ook massieve planken ten opzichte van geprofileerde planken bekeken. Hieruit is gebleken dat geprofileerde planken vele malen sterker uit de test komen. Ze zijn minder buigzaam, waardoor werkingen/uitzettingen beperkt worden.

Wanneer er nog een oude vlonder of tegels op uw balkon of dakterras aanwezig zijn, dan is het uiteraard mogelijk dat wij deze (tegen betaling) voor u verwijderen en afvoeren. Hiermee wordt u een hoop werk bespaard gebleven.

Onze vanafprijs voor levering en montage bedraagt € 74,- excl. btw. per m². Deze vanafprijs is gebaseerd op 50 m² zonder zaagverlies gemonteerd op de begane grond.

Bent u op zoek naar een exacte prijs? Vul ons contactformulier in en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij streven ernaar om altijd binnen 24 uur een passende offerte uit te brengen.

Indien u niet precies weet wat de mogelijkheden voor uw balkon zijn, helpen wij u graag. Neem daarvoor contact met ons op, zodat er eventueel een afspraak wordt ingepland.

Nee, wij stellen geen eisen aan de maat van uw balkon. U kunt dus bij ons terecht voor balkons en dakterrassen van ieder formaat.

Ja, wij leveren en monteren door heel Nederland. Zelfs België en Duitsland behoren tot ons levergebied.

1. Offerteaanvraag (telefonisch/website).
2. Wij brengen een passende offerte voor u uit.
3. Wij sturen u een pakketje voorbeeldmonsters op, zodat u de kleurkeuze kunt maken.
4. Inplannen montage.
5. Realisatie.

Geïnteresseerd?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vul ons contactformulier in, u ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende aanbieding. Voor meer informatie en/of vragen kunt u ons ook bereiken op 0416-532308 of via info@balkontotaal.nl