Balkonvloer

Balkon vlonder | Balkontotaal.nl
Composiet balkon vlonder | Balkontotaal.nl
Vlonder balkon | Balkontotaal.nl

Balkonvloer

Een nieuwe balkonvloer laat u plaatsen door Balkontotaal.nl. Wij bieden prachtige composiet balkon vlonders aan van topkwaliteit. Neemt u gerust een kijkje op onze website voor de mogelijkheden of laat u adviseren per telefoon. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een prachtige balkonvloer voor u leveren én plaatsen!

Balkon vlonders van topkwaliteit

Met balkon vlonders van Balkontotaal.nl kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Heeft u nog een oude vlonder of tegels op uw balkon liggen? Deze kunnen wij voor u verwijderen en afvoeren. Zodoende bent u bij ons gewaarborgd van een zorgeloze afvoer van oude materialen. Met betrekking tot de kleur heeft u de volgende keuzes:

 • Antraciet;
 • Donkerbruin;
 • Grijs;
 • Teak.

Waarom balkon vlonders als balkonvloer?

De mogelijkheden van composiet balkon vlonders zijn eindeloos. Zo zijn balkon vlonders eenvoudig te onderhouden en rotten deze niet. Door te kiezen voor Balkontotaal.nl, kunt u tevens rekenen op maatwerk. Wilt u led-spots verwerken in uw balkonvloer? Wij houden rekening met al uw wensen en zorgen voor oplossingen op maat.

Maak uw balkon of dakterras af met beglazing

Naast balkonvloeren kunt u ook bij ons terecht voor balkonbeglazing. Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van balkonbeglazing? Maak uw balkon af met balkonbeglazing van Balkontotaal.nl! Voor meer informatie kunt u hier terecht.

Een offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en laat een balkonvloer plaatsen door Balkontotaal.nl. Wij zorgen ervoor dat u het hele jaar door kunt genieten van een perfect afgewerkt balkon! Een kleine impressie van de mogelijkheden vindt u in onze portfolio en Facebookpagina. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de vele mogelijkheden van balkon vlonders!

Contactformulier

 • Makkelijk in onderhoud;
 • Worden niet glad bij vochtig weer door anti-slip technologie;
 • U verliest hoogteverschil tussen uw woning en balkon;
 • Het regenwater loopt onder uw vlonder weg, waardoor er geen plassen op uw balkon blijven staan;
 • Rot niet;
 • FSC keurmerk;
 • Kwaliteitskeur ISO 9000 gecertificeerd;
 • U wint vierkante meters aan zitruimte. Bijvoorbeeld door het wegwerken van geïntegreerde watergoten op uw balkon. Ook zal uw balkon direct een stuk groter ogen door het strakke uiterlijk van de vlonder.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om dit te kunnen garanderen, verdiepen wij ons continu in technische ontwikkelingen. Zo hebben wij natuurlijk ook massieve planken ten opzichte van geprofileerde planken bekeken. Hieruit is gebleken dat geprofileerde planken vele malen sterker uit de test komen. Ze zijn minder buigzaam, waardoor werkingen/uitzettingen beperkt worden.

Wanneer er nog een oude vlonder of tegels op uw balkon of dakterras aanwezig zijn, dan is het uiteraard mogelijk dat wij deze (tegen betaling) voor u verwijderen en afvoeren. Hiermee wordt u een hoop werk bespaard gebleven.

Onze vanafprijs voor levering en montage bedraagt € 74,- excl. btw. per m². Deze vanafprijs is gebaseerd op 50 m² zonder zaagverlies gemonteerd op de begane grond.

Bent u op zoek naar een exacte prijs? Vul ons contactformulier in en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij streven ernaar om altijd binnen 24 uur een passende offerte uit te brengen.

Indien u niet precies weet wat de mogelijkheden voor uw balkon zijn, helpen wij u graag. Neem daarvoor contact met ons op, zodat er eventueel een afspraak wordt ingepland.

Nee, wij stellen geen eisen aan de maat van uw balkon. U kunt dus bij ons terecht voor balkons en dakterrassen van ieder formaat.

Ja, wij leveren en monteren door heel Nederland. Zelfs België en Duitsland behoren tot ons levergebied.

1. Offerteaanvraag (telefonisch/website).
2. Wij brengen een passende offerte voor u uit.
3. Wij sturen u een pakketje voorbeeldmonsters op, zodat u de kleurkeuze kunt maken.
4. Inplannen montage.
5. Realisatie.

Geïnteresseerd?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vul ons contactformulier in, u ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende aanbieding. Voor meer informatie en/of vragen kunt u ons ook bereiken op 0416-532308 of via info@balkontotaal.nl