Balkonvloer Breda

Balkon vlonder | Balkontotaal.nl
Composiet balkon vlonder | Balkontotaal.nl
Vlonder balkon | Balkontotaal.nl

Balkonvloer Breda

Wilt u een nieuwe balkonvloer voor uw appartement in Breda? Balkontotaal.nl staat voor het leveren én monteren van prachtige balkon vlonders als balkonvloer in Breda en omgeving. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Met een bescheiden investering haalt u alles uit uw balkon!

Balkon vlonders zijn een verrijking voor uw balkon

Balkon vlonders zijn duurzaam en makkelijk voor u om te onderhouden. Kiest u voor balkon vlonders als balkonvloer? Dan kunt u verder rekenen op eindeloze mogelijkheden voor uw balkonvloer. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan de verwerking van led-spots in de balkon vlonders. Met betrekking tot de kleur heeft u keuze uit:

 • Antraciet;
 • Donkerbruin;
 • Grijs;
 • Teak.

Het warme karakter van balkon vlonders

U heeft diverse mogelijkheden voor het inrichten van uw balkon. Indien u een warm karakter op uw balkon wilt creëren, raden wij ten zeerste balkon vlonders aan. Door de warme uitstraling van composiet verkrijgt u altijd het gewenste warme karakter op uw balkon!

Haal alles uit uw balkon

Door de jaren heen hebben wij al vele balkonvloeren mogen plaatsen in regio Breda. Met specialisten van Balkontotaal.nl haalt u alles uit uw balkon. U kunt daarom ook bij ons terecht voor balkonbeglazing. Voor het beglazen van uw balkon kunt u hier terecht.

Dé specialist voor uw balkonvloer

Voor het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen. Wij laten graag aan u zien waarom Balkontotaal.nl dé specialist voor uw balkonvloer is. Bij enige vragen kunt u ons direct via 0416-53238. Diverse realisaties van balkonvloeren vindt u in onze portfolio en op Facebook. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door onze prachtige maatwerk oplossingen!

Contactformulier

 • Makkelijk in onderhoud;
 • Worden niet glad bij vochtig weer door anti-slip technologie;
 • U verliest hoogteverschil tussen uw woning en balkon;
 • Het regenwater loopt onder uw vlonder weg, waardoor er geen plassen op uw balkon blijven staan;
 • Rot niet;
 • FSC keurmerk;
 • Kwaliteitskeur ISO 9000 gecertificeerd;
 • U wint vierkante meters aan zitruimte. Bijvoorbeeld door het wegwerken van geïntegreerde watergoten op uw balkon. Ook zal uw balkon direct een stuk groter ogen door het strakke uiterlijk van de vlonder.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om dit te kunnen garanderen, verdiepen wij ons continu in technische ontwikkelingen. Zo hebben wij natuurlijk ook massieve planken ten opzichte van geprofileerde planken bekeken. Hieruit is gebleken dat geprofileerde planken vele malen sterker uit de test komen. Ze zijn minder buigzaam, waardoor werkingen/uitzettingen beperkt worden.

Wanneer er nog een oude vlonder of tegels op uw balkon of dakterras aanwezig zijn, dan is het uiteraard mogelijk dat wij deze (tegen betaling) voor u verwijderen en afvoeren. Hiermee wordt u een hoop werk bespaard gebleven.

Onze vanafprijs voor levering en montage bedraagt € 74,- excl. btw. per m². Deze vanafprijs is gebaseerd op 50 m² zonder zaagverlies gemonteerd op de begane grond.

Bent u op zoek naar een exacte prijs? Vul ons contactformulier in en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij streven ernaar om altijd binnen 24 uur een passende offerte uit te brengen.

Indien u niet precies weet wat de mogelijkheden voor uw balkon zijn, helpen wij u graag. Neem daarvoor contact met ons op, zodat er eventueel een afspraak wordt ingepland.

Nee, wij stellen geen eisen aan de maat van uw balkon. U kunt dus bij ons terecht voor balkons en dakterrassen van ieder formaat.

Ja, wij leveren en monteren door heel Nederland. Zelfs België en Duitsland behoren tot ons levergebied.

1. Offerteaanvraag (telefonisch/website).
2. Wij brengen een passende offerte voor u uit.
3. Wij sturen u een pakketje voorbeeldmonsters op, zodat u de kleurkeuze kunt maken.
4. Inplannen montage.
5. Realisatie.

Geïnteresseerd?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vul ons contactformulier in, u ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende aanbieding. Voor meer informatie en/of vragen kunt u ons ook bereiken op 0416-532308 of via info@balkontotaal.nl