Type balkon

Balkonbeglazing | Balkontotaal.nl
Balkontotaal.nl | Balkonbeglazing
Balkon afschermen - Balkonbeglazing | Balkontotaal.nl

Specialisten in Maatwerk en Comfort !

Bent u opzoek naar balkon of terrasbeglazing? Bij Balkontotaal.nl bent u aan het juiste adres! Wij leveren en monteren uw schuif en schuif-draaisystemen zodat u het hele jaar van uw balkon kunt genieten. Bij ons bent u verzekerd van de laagste prijs en de beste kwaliteit balkonbeglazing. De balkonschermen zijn eenvoudig in gebruik en geven u volledig uitzicht naar buiten. Wij maken geen gebruik van staande profielen waardoor het uitzicht ten alle tijden zeer scherp is.

Graag komen wij bij u langs om naar uw wensen te luisteren en u advies op maat te geven. Daarna zal het hele traject starten van werkvoorbereiding tot montage.

Door onze kennis en jaren lange ervaring zijn er vele mogelijkheden en wordt uw balkonbeglazing vakkundig geplaatst. De plaatsing gaat als volgt: de glaspanelen zijn gemaakt van 8 tot 12 mm gehard glas. Deze panelen worden via een dubbele kogellagering en kunststof wieltjes in een speciaal daarvoor bestemde systeem op gehangen. Hierdoor is het zeer eenvoudig om de glaspanelen te verschuiven. Als u de balkonbeglazing wilt openen draait u het eerste glaspaneel opzij zodat deze geen plek in beslag neemt.

Voordelen van balkonbeglazing

Naast het hele jaar genieten van uw balkon, biedt balkonbeglazing nog meer voordelen:

✓ Er wordt extra leefruimte gecreeerd,
✓ Beschermt tegen wind,regen en kou,
✓ Werkt isolerend, waardoor het energiebesparend is,
✓ Vele mogelijkheden,
✓ Geluidswerend,
✓ Onderhoudsvrij,
✓ Meer veiligheid,

Wilt u in alle rust het hele jaar genieten van uw balkon? Of graag extra leefruimte? Vraag een offerte aan of neem contact op en we komen graag bij langs!

Geinteresseerd? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte op!

Vul ons contactformulier in en u zal binnen 24 uur een passende aanbieding ontvangen. Voor meer informatie en/of vragen kunt u ons ook bereiken op 0416-532308 of via info@balkontotaal.nl