Balkonvloer Utrecht

Balkon vlonder | Balkontotaal.nl
Composiet balkon vlonder | Balkontotaal.nl
Vlonder balkon | Balkontotaal.nl

Balkonvloer Utrecht

In de omgeving van Utrecht hebben wij al vele nieuwe balkonvloeren geplaatst bij klanten thuis.
Laat uw balkonvloer vernieuwen met prachtige balkon vlonders. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij laten graag zien waarom u moet kiezen voor balkon vlonders van Balkontotaal.nl!

Het plaatsen van balkon vlonders

U heeft diverse mogelijkheden met betrekking tot de kleur van de balkon vlonders. Zo kunt u kiezen voor antraciet, donkerbruin, grijs en teak. Bent u geïnteresseerd in nieuwe balkon vlonders voor uw balkonvloer in regio Utrecht? Met Balkontotaal.nl kiest u voor dé specialist in het realiseren van comfortabele balkons. U kunt bij ons rekenen op een duidelijke werkwijze:

 • U vraagt een offerte aan;
 • Vervolgens verkrijgt u voorbeeldmonsters voor de juiste kleurkeuze;
 • Na akkoord wordt tot slot de montage op locatie ingepland.

Geniet van een comfortabel balkon

Balkontotaal.nl staat voor het realiseren van een comfortabel balkon bij u thuis, we verzorgen beglazing en balkonvloer in Utrecht. Daarom kunt u naast balkon vlonders ook bij ons terecht voor balkonbeglazing. Heeft u interesse in het beglazen van uw balkon? Balkonbeglazing zorgt ervoor dat u het hele jaar door kunt genieten van uw balkon en zodoende het buitenleven. Neemt u gerust een kijkje onder balkonbeglazing voor meer informatie.

Vraag direct een offerte aan

Geïnteresseerd in een nieuwe balkonvloer? U kunt ons direct bereiken via info@balkontotaal.nl en 0416-532308. Balkontotaal.nl: voor het plaatsen van balkon vlonders als balkonvloer in Utrecht en omgeving!

Om alvast kennis te maken met diverse realisaties, kunt u terecht in onze portfolio. Verder kunt u een bezoek brengen aan onze pagina op Facebook. Wij laten u graag kennismaken met onze oplossingen op maat!

Contactformulier

 • Makkelijk in onderhoud;
 • Worden niet glad bij vochtig weer door anti-slip technologie;
 • U verliest hoogteverschil tussen uw woning en balkon;
 • Het regenwater loopt onder uw vlonder weg, waardoor er geen plassen op uw balkon blijven staan;
 • Rot niet;
 • FSC keurmerk;
 • Kwaliteitskeur ISO 9000 gecertificeerd;
 • U wint vierkante meters aan zitruimte. Bijvoorbeeld door het wegwerken van geïntegreerde watergoten op uw balkon. Ook zal uw balkon direct een stuk groter ogen door het strakke uiterlijk van de vlonder.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om dit te kunnen garanderen, verdiepen wij ons continu in technische ontwikkelingen. Zo hebben wij natuurlijk ook massieve planken ten opzichte van geprofileerde planken bekeken. Hieruit is gebleken dat geprofileerde planken vele malen sterker uit de test komen. Ze zijn minder buigzaam, waardoor werkingen/uitzettingen beperkt worden.

Wanneer er nog een oude vlonder of tegels op uw balkon of dakterras aanwezig zijn, dan is het uiteraard mogelijk dat wij deze (tegen betaling) voor u verwijderen en afvoeren. Hiermee wordt u een hoop werk bespaard gebleven.

Onze vanafprijs voor levering en montage bedraagt € 74,- excl. btw. per m². Deze vanafprijs is gebaseerd op 50 m² zonder zaagverlies gemonteerd op de begane grond.

Bent u op zoek naar een exacte prijs? Vul ons contactformulier in en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij streven ernaar om altijd binnen 24 uur een passende offerte uit te brengen.

Indien u niet precies weet wat de mogelijkheden voor uw balkon zijn, helpen wij u graag. Neem daarvoor contact met ons op, zodat er eventueel een afspraak wordt ingepland.

Nee, wij stellen geen eisen aan de maat van uw balkon. U kunt dus bij ons terecht voor balkons en dakterrassen van ieder formaat.

Ja, wij leveren en monteren door heel Nederland. Zelfs België en Duitsland behoren tot ons levergebied.

1. Offerteaanvraag (telefonisch/website).
2. Wij brengen een passende offerte voor u uit.
3. Wij sturen u een pakketje voorbeeldmonsters op, zodat u de kleurkeuze kunt maken.
4. Inplannen montage.
5. Realisatie.

Geïnteresseerd?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vul ons contactformulier in, u ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende aanbieding. Voor meer informatie en/of vragen kunt u ons ook bereiken op 0416-532308 of via info@balkontotaal.nl