Balkonvloer Tilburg

Balkon vlonder | Balkontotaal.nl
Composiet balkon vlonder | Balkontotaal.nl
Vlonder balkon | Balkontotaal.nl

Balkonvloer Tilburg

Met Balkontotaal.nl kiest u voor dé specialist in het leveren én monteren van balkon vlonders. Bent u geïnteresseerd in het vernieuwen van uw balkonvloer in Tilburg of omgeving? Dan kunt u direct een offerte aanvragen door contact met ons op te nemen. Wij sturen u vervolgens een voorbeeldmonster, zodat u de juiste kleurkeuze kunt maken. Na tevredenheid wordt de montage ingepland, waarnaar u binnen één dag kunt genieten van een gloednieuwe balkonvloer. Balkontotaal.nl: dé specialist voor uw balkonvloer in regio Tilburg.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid met balkon vlonders

U heeft diverse mogelijkheden voor het inrichten van uw balkon. Het is belangrijk om uzelf af te vragen welke sfeer u wilt uitstralen. Zo kiest u met composiet balkon vlonders voor een warme uitstraling op uw balkon. U heeft keuze uit de volgende kleuren voor uw balkon vlonders bij Balkontotaal.nl:

 • Antraciet;
 • Donkerbruin;
 • Grijs;
 • Teak.

Maak uw balkon af met balkonbeglazing

Voor het volledig afmaken van uw balkon kunt u ervoor kiezen om deze te laten beglazen. Wilt u vier seizoenen lang van uw balkon genieten? Balkonbeglazing biedt u het comfort om maximaal van uw balkon te genieten het hele jaar door, zonder enige concessies. Meer informatie omtrent het beglazen van uw balkon vindt u hier.

Eenvoudig een offerte aanvragen

Heeft u interesse in een nieuwe balkonvloer en bent u woonachtig in regio Tilburg? Balkontotaal.nl helpt u graag als specialist in het plaatsen van balkon vlonders. Vraag gerust een offerte aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Een kleine impressie van de realisaties vindt u op Facebook en onder portfolio. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door onze prachtige realisaties!

Contactformulier

 • Makkelijk in onderhoud;
 • Worden niet glad bij vochtig weer door anti-slip technologie;
 • U verliest hoogteverschil tussen uw woning en balkon;
 • Het regenwater loopt onder uw vlonder weg, waardoor er geen plassen op uw balkon blijven staan;
 • Rot niet;
 • FSC keurmerk;
 • Kwaliteitskeur ISO 9000 gecertificeerd;
 • U wint vierkante meters aan zitruimte. Bijvoorbeeld door het wegwerken van geïntegreerde watergoten op uw balkon. Ook zal uw balkon direct een stuk groter ogen door het strakke uiterlijk van de vlonder.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om dit te kunnen garanderen, verdiepen wij ons continu in technische ontwikkelingen. Zo hebben wij natuurlijk ook massieve planken ten opzichte van geprofileerde planken bekeken. Hieruit is gebleken dat geprofileerde planken vele malen sterker uit de test komen. Ze zijn minder buigzaam, waardoor werkingen/uitzettingen beperkt worden.

Wanneer er nog een oude vlonder of tegels op uw balkon of dakterras aanwezig zijn, dan is het uiteraard mogelijk dat wij deze (tegen betaling) voor u verwijderen en afvoeren. Hiermee wordt u een hoop werk bespaard gebleven.

Onze vanafprijs voor levering en montage bedraagt € 74,- excl. btw. per m². Deze vanafprijs is gebaseerd op 50 m² zonder zaagverlies gemonteerd op de begane grond.

Bent u op zoek naar een exacte prijs? Vul ons contactformulier in en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij streven ernaar om altijd binnen 24 uur een passende offerte uit te brengen.

Indien u niet precies weet wat de mogelijkheden voor uw balkon zijn, helpen wij u graag. Neem daarvoor contact met ons op, zodat er eventueel een afspraak wordt ingepland.

Nee, wij stellen geen eisen aan de maat van uw balkon. U kunt dus bij ons terecht voor balkons en dakterrassen van ieder formaat.

Ja, wij leveren en monteren door heel Nederland. Zelfs België en Duitsland behoren tot ons levergebied.

1. Offerteaanvraag (telefonisch/website).
2. Wij brengen een passende offerte voor u uit.
3. Wij sturen u een pakketje voorbeeldmonsters op, zodat u de kleurkeuze kunt maken.
4. Inplannen montage.
5. Realisatie.

Geïnteresseerd?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vul ons contactformulier in, u ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende aanbieding. Voor meer informatie en/of vragen kunt u ons ook bereiken op 0416-532308 of via info@balkontotaal.nl