Balkonvloer Rotterdam

Balkon vlonder | Balkontotaal.nl
Composiet balkon vlonder | Balkontotaal.nl
Vlonder balkon | Balkontotaal.nl

Balkonvloer Rotterdam

Bent u ook toe aan een nieuwe balkonvloer in Rotterdam? Balkontotaal.nl levert en monteert een duurzame composiet balkonvloer binnen 1 dag. Vaak is uw balkonvloer van beton en geeft niet bepaald een warme uitstraling. De composiet vlonderplanken van Balkontotaal.nl creëren een natuurlijke uitstraling. Door onze jarenlange ervaring en enthousiasme zijn wij hét adres voor uw balkonvloer en bent u verzekerd van topkwaliteit composiet balkon vlonders.

Balkon vlonders zijn duurzaam

Kiest u voor de balkon vlonders van Balkontotaal.nl, dan kiest u voor topkwaliteit en duurzaamheid. Onze composiet balkon vlonders zijn makkelijk te onderhouden en rotten niet. De geprofileerde planken zijn uitvoerig getest en zijn sterker dan massieve planken. Bijkomend voordeel is dat de geprofileerde planken minder buigzaam zijn en daardoor minder uitzetten. Door de anti-slip technologie wordt voorkomen dat de balkonvloer glad wordt.

Balkon vlonders laten plaatsen in Rotterdam

Balkontotaal.nl is dé specialist voor het plaatsen van balkon vlonders in Rotterdam. Wij ontzorgen u volledig en u geniet binnen 1 dag van uw nieuwe balkonvloer. Voor ieder balkon kunnen wij balkon vlonders monteren. Wilt u graag led-spots in uw balkonvloer? Ook dat is geen probleem. Heeft u nog een oude vlonder of tegels op uw balkon of dakterras liggen? Deze kunnen wij (tegen betaling) voor u verwijderen en afvoeren. Voor inspiratie kunt u kijken op onze portfolio pagina of op onze Facebookpagina.

Balkon laten beglazen

Naast het realiseren van een prachtige balkonvloer bent u bij ons ook aan het juiste adres om uw balkon in Rotterdam te laten beglazen. Wij leveren en monteren de balkonbeglazing, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van uw balkon. Wij maken geen gebruik van staande profielen, waardoor u te allen tijde een perfect uitzicht hebt.

Wilt u ook het hele jaar door genieten van een perfect afgewerkt balkon? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact op. Wij komen graag bij u langs!

Contactformulier

  • Makkelijk in onderhoud;
  • Worden niet glad bij vochtig weer door anti-slip technologie;
  • U verliest hoogteverschil tussen uw woning en balkon;
  • Het regenwater loopt onder uw vlonder weg, waardoor er geen plassen op uw balkon blijven staan;
  • Rot niet;
  • FSC keurmerk;
  • Kwaliteitskeur ISO 9000 gecertificeerd;
  • U wint vierkante meters aan zitruimte. Bijvoorbeeld door het wegwerken van geïntegreerde watergoten op uw balkon. Ook zal uw balkon direct een stuk groter ogen door het strakke uiterlijk van de vlonder.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om dit te kunnen garanderen, verdiepen wij ons continu in technische ontwikkelingen. Zo hebben wij natuurlijk ook massieve planken ten opzichte van geprofileerde planken bekeken. Hieruit is gebleken dat geprofileerde planken vele malen sterker uit de test komen. Ze zijn minder buigzaam, waardoor werkingen/uitzettingen beperkt worden.

Wanneer er nog een oude vlonder of tegels op uw balkon of dakterras aanwezig zijn, dan is het uiteraard mogelijk dat wij deze (tegen betaling) voor u verwijderen en afvoeren. Hiermee wordt u een hoop werk bespaard gebleven.

Onze vanafprijs voor levering en montage bedraagt € 74,- excl. btw. per m². Deze vanafprijs is gebaseerd op 50 m² zonder zaagverlies gemonteerd op de begane grond.

Bent u op zoek naar een exacte prijs? Vul ons contactformulier in en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij streven ernaar om altijd binnen 24 uur een passende offerte uit te brengen.

Indien u niet precies weet wat de mogelijkheden voor uw balkon zijn, helpen wij u graag. Neem daarvoor contact met ons op, zodat er eventueel een afspraak wordt ingepland.

Nee, wij stellen geen eisen aan de maat van uw balkon. U kunt dus bij ons terecht voor balkons en dakterrassen van ieder formaat.

Ja, wij leveren en monteren door heel Nederland. Zelfs België en Duitsland behoren tot ons levergebied.

1. Offerteaanvraag (telefonisch/website).
2. Wij brengen een passende offerte voor u uit.
3. Wij sturen u een pakketje voorbeeldmonsters op, zodat u de kleurkeuze kunt maken.
4. Inplannen montage.
5. Realisatie.

Geïnteresseerd?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vul ons contactformulier in, u ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende aanbieding. Voor meer informatie en/of vragen kunt u ons ook bereiken op 0416-532308 of via info@balkontotaal.nl