Balkonvloer Den Haag

Balkon vlonder | Balkontotaal.nl
Composiet balkon vlonder | Balkontotaal.nl
Vlonder balkon | Balkontotaal.nl

Balkonvloer Den Haag

Voor het vernieuwen van uw balkonvloer in regio Den Haag bent u aan het juiste adres bij Balkontotaal.nl. Door de jaren heen hebben wij al vele balkon vlonders mogen plaatsen bij klanten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag direct een offerte aan. Met Balkontotaal.nl kiest u voor dé specialist in het vervaardigen én plaatsen van balkonvloeren in Den Haag en omgeving!

Prachtige balkon vlonders als balkonvloer

U heeft diverse keuzes bij het inrichten van uw balkon. Zo kunt u kiezen voor tegels, maar ook uw balkon inrichten met balkon vlonders. Wilt u een warme uitstraling met uw balkonvloer creëren? Dan raden wij aan om te kiezen voor balkon vlonders. U kunt bij Balkontotaal.nl kiezen voor prachtige balkon vlonders in de volgende kleuren:

 • Antraciet;
 • Donkerbruin;
 • Grijs;
 • Teak.

Bij de keuze voor balkon vlonders als balkonvloer kiest u bovendien voor eindeloze mogelijkheden. Wilt u led-spots verwerken in uw balkonvloer? Geen probleem. Balkontotaal.nl denkt met u mee en zorgt ervoor dat u dé gewenste balkonvloer verkrijgt in de omgeving van Den Haag.

Balkontotaal.nl: dé specialist voor uw balkon

Al voor meer dan tien jaar zijn wij dé specialist in het plaatsen van balkon vlonders en balkonbeglazing. Met Balkontotaal.nl kiest u voor maatwerk, scherpe prijzen (inclusief montage) én een volledige ondersteuning bij de gevraagde werkzaamheden.

Vraag een offerte aan!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een nieuwe balkonvloer in Den Haag of omstreken? Balkontotaal.nl helpt u als specialist. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie. In onze portfolio vindt alvast diverse realisaties. Daarnaast kunt u een bezoekje brengen aan onze pagina op Facebook om kennis te maken met onze maatwerk oplossingen!

Contactformulier

 • Makkelijk in onderhoud;
 • Worden niet glad bij vochtig weer door anti-slip technologie;
 • U verliest hoogteverschil tussen uw woning en balkon;
 • Het regenwater loopt onder uw vlonder weg, waardoor er geen plassen op uw balkon blijven staan;
 • Rot niet;
 • FSC keurmerk;
 • Kwaliteitskeur ISO 9000 gecertificeerd;
 • U wint vierkante meters aan zitruimte. Bijvoorbeeld door het wegwerken van geïntegreerde watergoten op uw balkon. Ook zal uw balkon direct een stuk groter ogen door het strakke uiterlijk van de vlonder.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om dit te kunnen garanderen, verdiepen wij ons continu in technische ontwikkelingen. Zo hebben wij natuurlijk ook massieve planken ten opzichte van geprofileerde planken bekeken. Hieruit is gebleken dat geprofileerde planken vele malen sterker uit de test komen. Ze zijn minder buigzaam, waardoor werkingen/uitzettingen beperkt worden.

Wanneer er nog een oude vlonder of tegels op uw balkon of dakterras aanwezig zijn, dan is het uiteraard mogelijk dat wij deze (tegen betaling) voor u verwijderen en afvoeren. Hiermee wordt u een hoop werk bespaard gebleven.

Onze vanafprijs voor levering en montage bedraagt € 74,- excl. btw. per m². Deze vanafprijs is gebaseerd op 50 m² zonder zaagverlies gemonteerd op de begane grond.

Bent u op zoek naar een exacte prijs? Vul ons contactformulier in en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij streven ernaar om altijd binnen 24 uur een passende offerte uit te brengen.

Indien u niet precies weet wat de mogelijkheden voor uw balkon zijn, helpen wij u graag. Neem daarvoor contact met ons op, zodat er eventueel een afspraak wordt ingepland.

Nee, wij stellen geen eisen aan de maat van uw balkon. U kunt dus bij ons terecht voor balkons en dakterrassen van ieder formaat.

Ja, wij leveren en monteren door heel Nederland. Zelfs België en Duitsland behoren tot ons levergebied.

1. Offerteaanvraag (telefonisch/website).
2. Wij brengen een passende offerte voor u uit.
3. Wij sturen u een pakketje voorbeeldmonsters op, zodat u de kleurkeuze kunt maken.
4. Inplannen montage.
5. Realisatie.

Geïnteresseerd?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vul ons contactformulier in, u ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende aanbieding. Voor meer informatie en/of vragen kunt u ons ook bereiken op 0416-532308 of via info@balkontotaal.nl