Balkonvloer Den Bosch

Balkon vlonder | Balkontotaal.nl
Composiet balkon vlonder | Balkontotaal.nl
Vlonder balkon | Balkontotaal.nl

Balkonvloer Den Bosch

Wilt u graag nieuwe vloeraankleding voor uw balkon? Dan bent u aan het juiste adres bij Balkontotaal.nl! Door de jaren heen hebben wij al vele balkon vlonders als balkonvloer mogen plaatsen bij klanten in regio Den Bosch. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag een offerte aan. Wij laten graag aan u zien waarom u bij ons aan het juiste adres bent voor uw balkonvloer in Den Bosch en omgeving!

Eenvoudige en duidelijke werkwijze voor uw balkonvloer

Balkontotaal.nl biedt hét totaalpakket voor uw balkonvloer. Dit betekent dat wij zorgen voor het inmeten, leveren én monteren van uw balkon vlonders. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden kunt u verder rekenen op een eenvoudige en duidelijke werkwijze. Stapsgewijs gaat het er zo aan toe:

 • U vraagt een offerte aan;
 • Vervolgens verkrijgt u voorbeeldmonsters voor de juiste kleurkeuze;
 • Na akkoord wordt tot slot de montage op locatie ingepland.

Van ronde tot schuine balkons, Balkontotaal.nl levert maatwerk voor uw balkon en kan zodoende elk balkon voorzien van een prachtige balkonvloer. Heeft u speciale wensen ten aanzien van uw nieuwe balkonvloer? Zoals het plaatsen van led-spots? Geen probleem. Wij denken graag mee en zorgen voor maatwerk conform uw wensen!

Het beglazen van uw balkon

Naast balkon vlonders kunt u ook bij ons terecht voor het beglazen van uw balkon. Kortom: wij zorgen volledig voor een comfortabel balkon bij u thuis! Meer informatie over balkonbeglazing vindt u hier.

Dé specialist voor uw balkonvloer in regio Den Bosch

Voor vragen omtrent de vloeraankleding van uw balkon, kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag, zodat u een prachtige balkonvloer verkrijgt. Balkontotaal.nl: voor het plaatsen van balkon vlonders als balkonvloer in Den Bosch en omgeving!

Contactformulier

 • Makkelijk in onderhoud;
 • Worden niet glad bij vochtig weer door anti-slip technologie;
 • U verliest hoogteverschil tussen uw woning en balkon;
 • Het regenwater loopt onder uw vlonder weg, waardoor er geen plassen op uw balkon blijven staan;
 • Rot niet;
 • FSC keurmerk;
 • Kwaliteitskeur ISO 9000 gecertificeerd;
 • U wint vierkante meters aan zitruimte. Bijvoorbeeld door het wegwerken van geïntegreerde watergoten op uw balkon. Ook zal uw balkon direct een stuk groter ogen door het strakke uiterlijk van de vlonder.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om dit te kunnen garanderen, verdiepen wij ons continu in technische ontwikkelingen. Zo hebben wij natuurlijk ook massieve planken ten opzichte van geprofileerde planken bekeken. Hieruit is gebleken dat geprofileerde planken vele malen sterker uit de test komen. Ze zijn minder buigzaam, waardoor werkingen/uitzettingen beperkt worden.

Wanneer er nog een oude vlonder of tegels op uw balkon of dakterras aanwezig zijn, dan is het uiteraard mogelijk dat wij deze (tegen betaling) voor u verwijderen en afvoeren. Hiermee wordt u een hoop werk bespaard gebleven.

Onze vanafprijs voor levering en montage bedraagt € 74,- excl. btw. per m². Deze vanafprijs is gebaseerd op 50 m² zonder zaagverlies gemonteerd op de begane grond.

Bent u op zoek naar een exacte prijs? Vul ons contactformulier in en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij streven ernaar om altijd binnen 24 uur een passende offerte uit te brengen.

Indien u niet precies weet wat de mogelijkheden voor uw balkon zijn, helpen wij u graag. Neem daarvoor contact met ons op, zodat er eventueel een afspraak wordt ingepland.

Nee, wij stellen geen eisen aan de maat van uw balkon. U kunt dus bij ons terecht voor balkons en dakterrassen van ieder formaat.

Ja, wij leveren en monteren door heel Nederland. Zelfs België en Duitsland behoren tot ons levergebied.

1. Offerteaanvraag (telefonisch/website).
2. Wij brengen een passende offerte voor u uit.
3. Wij sturen u een pakketje voorbeeldmonsters op, zodat u de kleurkeuze kunt maken.
4. Inplannen montage.
5. Realisatie.

Geïnteresseerd?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vul ons contactformulier in, u ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende aanbieding. Voor meer informatie en/of vragen kunt u ons ook bereiken op 0416-532308 of via info@balkontotaal.nl